2789

من زخم معده دارم خوب هم نشدم بهترین دکتررفتم اندوسکوپی وکلونوسکوپی انجام دادم فقط دوهفته ی اول خوب بودم الان ازدرددارم میمیرم

علائمش دردشدیدمعده وشکم ورم شکم دردی که میزنه به پشت 

من ورم روده ومری ومعده هم دارم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
من زخم معده دارم خوب هم نشدم بهترین دکتررفتم اندوسکوپی وکلونوسکوپی انجام دادم فقط دوهفته ی اول خوب ب ...

منم معده درد دارم میزنه به پشتم تازگیا حالت تهوع هم دارم زیر نافمم درد می‌کنه .میترسم برم دکتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من زخم معده دارم خوب هم نشدم بهترین دکتررفتم اندوسکوپی وکلونوسکوپی انجام دادم فقط دوهفته ی اول خوب ب ...

عزیرم عسل رو امتحان کردی؟؟؟صب و شب قبل خواب یه قاشق ببلعی میگن خیلی تاثیر داره

منم معده درد دارم میزنه به پشتم تازگیا حالت تهوع هم دارم زیر نافمم درد می‌کنه .میترسم برم دکتر 

مثل من نکن ایتقدردیررفتم اینجوری شدانشاالله که چیزی نیست

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

ببین کلن درمانای سنتی خیلی کارساز نیستن یه دو ساعت دردشو آروم میکنن بعد دوباره یهو شدید میشه منم داشتم زخم معده کلن توی معده یه پرده ای هست از اید های گوارشی معده محافظت میکنه وقتی این نازک بشه اسید های گوارشی معده رو زخم میکنن و درد خیلی زیادی هم داره سوزش و حالت تهوع بعضیا هم غذا هاشون خوب هضم نمیشه ببین همه این اطلاعات رو کاملترشو بری پیش دکتر امیر طاهری همین دکتر که من رفتم برات همه چیو ب زبون ساده توضیح میدنhttp://doctor-taheri.ir/تماس-با-دکتر-طاهری/