2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@__delbar__    

عشقم یه ۶ به اسمت اضافه کردن درسته؟؟؟ من یادمه ۱۹۸۶بودی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@گامبی_وزیر    

سلام جیگرطلا.

خداروشکر درست شد @19866  

🥰🥰🥰❤❤❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
اره نپصم

پس واسه همون درست شده چون یکی هم اسمت بود قبلا میخواستیم تگ کنیم فقط اون میومد🤦‍♀️😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

پس واسه همون درست شده چون یکی هم اسمت بود قبلا میخواستیم تگ کنیم فقط اون میومد🤦‍♀️😂😂

اره🤣

تاپیک دوتا مونده به اخری رو ببین کلی به نی نی یار گفتم

معصومه هم کلی گفت

معصومه چرا رفت😭😭

معصومه اگه داری این پیامو میبینی زودتر برگرد🥺

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥
اره🤣 تاپیک دوتا مونده به اخری رو ببین کلی به نی نی یار گفتم معصومه هم کلی گفت معصومه چرا رفت😭😭 ...

عههه برم ببینم😂😂😂

جددددی؟؟؟؟؟ رفت؟؟؟ عااااقااااا خودش نمیزاره ماهابریم بعد خودش میره؟؟؟؟؟؟😕😕😕😕

اوکیه

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز