2777
2789
عنوان

قبلا ی دختری بود ک باشوهرم بود

576 بازدید | 37 پست

براش دعا میگرفت ...ی طوری شوهرمو میبرد سمت خودش ک شوهرم وقتایی ک اون دختر نبود دلشوره میگرفت وووو و براش خرج مبکرد ووو این داستانا ..شوهرم ک دعاهارو پیدا میکرد همه رو باطل میکرد و حالش خیلی خوب میشد و بادختره کات کرد و خیالش راحت شد ...ی موضوعی ک بعضی وقتها اذیتم میکنه اینه شوهرم موقعی ک بااون حرومزاده بود ی متن عاشقانه رو روی سینش تتو میکنه اخر متن اسم اول دختره رو ب لاتین مینویسه... موقعی ک میخاستم باش ازدواج کنم بش گفتم اون حروف لاتین رو پاک کنه ..ک  روی حروف رو تتو مشکی کرد و دیگ اسمش ملوم نیست ...بچه ها بنظرت شوهرم هنوز بش فک میکنه؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا..همسر شما علاقه ای به اون دختر نداشت فقط اون دعاها باعث وابستگی همسرتون به اون خانم بود که همسرتون باطلش کرده و علاقه خیالی همسرتون ازبین رفته..

میشه برای سلامتی اجیم یه صلوات بفرستی🥺                                           مرسی مهربون🙏انشالله حاجت رواشی🌼

الکی ب این چیزای چرت فک نکن 

در عوض اعتماد ب نفس خودتو ببر یالا 

و ورزش کن خودتو خوشگل کن کتاب بخون و.. 

کارایی ک اعتماد ب نفسو میبره بالا انجام بده 

اینجوری خواه ناخواه شوهرتم جذبت میشه 

و طبق چیزیم ک گفتی فک نمیکنم شوهرت ب اون فک کنه چون اگ میخاستش میگرفتش و دعا هارو باطل نمیکر

دعا نوشته؟؟؟؟ببخشید ها شوهرت این داستان رو واست سرهم کرده، چه مسخره، شوهرت از اون دختره خوشش میومده، طوری ک واسش خالکوبی کرده، احتمالا الان هم گهگاهی ب یادشه،این دیگه ب توانایی شما بر میگرده ک کاری کنی ک از فکرش دربیاد

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
نه عزیزم الان دلیلی نداره بهش فکر کنه ..شمام اصلآ حرفی از دختره به میون نیار هیچ وقت

ن اصن نمیارم ...حتی عکس دختره تو گاوصندوق شوهرم بود..موقعی ک با شوهرم ازدواج کردم خودش جلو چشام پارشون کرد