2777
2789
عنوان

دلتنگی

61 بازدید | 10 پست

ای خداا .این روزا حالم خوش نیس .با ی پسر ۳ سال بودم الان ک قضیه جدی شده .باباش مخالفت کرده .دو روزه با پسره حرف نزدم دیگه .شدنی نیست .ابجیش هم امروز اومده میگ قسمت هم نبودید .داداش زنداداشمه ..

تو روزای سختم کنارم بود .حس میکنم یه حامی و تکیه گاهم و از دست دادم با اینک خانوادم خیلی خوبن .میدونم فرصت زیاد دارم حالا حالا .ولی وابسته شدم .کلافه ام .پکر ...🧐🥺🥺😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا طرفت سکوت کرده اگر مایل بوده وخواهانت بوده زبون داره میتونه متقاعد کنه پدرشو.  حتما بیعرضه است و هنوز به بلوغ فکری ازدواج نرسیده  و اینو بفال نیک بگیر که دراینده شوهر خوبی هم برات نمیشد پس چه بهتر که تمام شده حسابش کنی وقتی خواهرش زبونش شده و تعیین کننده  هست. قسمت هم نبودید چیه ؟! باید میگفت  برادرم  بیعرضه است وما والدینشیم وبراش تصمیم میگیریم و هنوز بالغ نشده.  اصلا بهش دیگه فکر نکن و الکی تلقین نکن که درسختی حامیت بوده این شخص حتی ناتوانه که خواسته قلبیشو بپدرش ثابت کنه  گرچه نیاز به اثبات نداره وقتی وصلتی ازقبل باخانواده شما شده. مگر اینکه خودش هم انتخابی دیگه داره و زیاد جدی نبوده و الان بهانه تراشی کردند. برات مهم نباشه وسعی کن  ازفکرت بیرونش کنی وقتی بفکرت نبوده وگرنه میتونست پافشاری کنه یا مستقل عمل کنه حتی.  رها باش و برای کسی بمیر که برات تب کنه. 

چرا طرفت سکوت کرده اگر مایل بوده وخواهانت بوده زبون داره میتونه متقاعد کنه پدرشو.  حتما بیعرضه ...

درست میگی عزیزم .خودمم ب این چیزا فکر‌میکردم ولی انگار باید یکی دیگ ک بی طرفه این حرفارو بهم میگفت تا بیشتر متاثر شم .خاهرامم میگفت اینارو ولی تو کتم نمیرف .

ممنون😘

برو راحت بخواب و حیف مغزت که به این شخص لحظه ایی فکر کنه.  وتلقین نکن بخودت بعداز این که حتما من جالب نبودم براشون.  اتفاقا اون  ایراد داشته وداره و شخصی که نتونه خواسته قلبشو  انجام بده هنوز بزرگسال نیست و زیر سن عقلی هست.  🙏🌸🌸🌸