2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

230 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من 5 ماهه عقد کردم تو این پنج ماه منو نامزدم خیلی کم دو نفره بیرون رفتیم شاید سه چهار بار همش فامیلاش همراه ما هستن هرجا بریم دیگه خسته شدم از دستشون. به شوهرم گفتم میگه من که نمیتونم بگم نیاین البته خودشم دوست داره دور و برش شلوغ باشه چیکار کنم به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میرین پیک نیک که خانوادگیه؟؟؟؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

خب چکار دارین جایی میرین میگین

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
مثلا دختر عمو پسر عموهاش

وا اونا دیگه کین، ندار بفهمن خودتون برید

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

شوهر منم همینطوری بود فقط می‌گفت هرجا میریم جمع باشیم 

هیچ وقت تنها نبودیم دیگه خسته شده بودم هر روز بحث داشتیم یه روز سنگامو باهاش وا کردم و تکلیفمون معلوم کردم تا درست شد تو هم جدی با نامزدت صحبت کن همین الان تکلیفتو روشن کن وگرنه بعدن نمیتونی هنوزم گاهی شوهرم میگه جمع باشیم همش اما خیلی خیلی کمتر شده ولی تو تا نامزدی مشخص کن که گاهیم نیازه دو نقره باشید مخصوصا الان که نامزدین