2777
2789
عنوان

م مثل مادر :)

52 بازدید | 8 پست

من مامانم آدمیه که هر وقت توی یه موقعیتی یه دردودلی یه حرفی مزنم بهش بعدهااا وقتی عصبانیه و دعوامون میشه و میخواد من رو زجر بده یا روی مخم راه بره از همون حرفام سواستفاده میکنه و یسری حرفایی میزنه که واقعا از ته ته قلبم ناراحت میشم و زجراور ترین لحظاته ولی بهش هیچی نمیگم 

وقتی نقطه ضعف های یکی رو میدونید و ازش عصبانی هستین واقعا خیلی باید بی رحم باشید که تیکه بندازید بهش از همون چیزایی که روش حساسه 

شب همه ی ما یکی بود ، اما تاریکی هایمان فرق داشت...

پ مثل پدر

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

مامان من خونه بودم در روز صد مرتبه فقط فحشم میگرفت عین خیالمم نبود🤣الان دو ساله اومدم کرج کلی دلش واسم تنگ میشه میاد پیشم گریه میکنه حتی به دل نگیر همه مادرا اینن یه دقیقه فحش میدن بعد یه دقیقه دیگه قربون صدقت به دل نگیر

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عصبانیت نمیتونن خودشونو کنترل کنن💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

وایی مث مامان من..منم خو زبون درازززز دوبرابرش جواب میدم ساکت میشع😂زیاد جدی نگیر مامانته اگ حرفی میزنه از ته دلش نیس

میشه برای سلامتی اجیم یه صلوات بفرستی🥺                                           مرسی مهربون🙏انشالله حاجت رواشی🌼

مامان من از مامان همتون عجیب ترع

موقعه که مارمولک میبینه میشم عزیزش.چنان قربون صدقه میره.تا برم بکشمش😑

میگه تو هیچی به من نمیگی من گناه دارم.بگو دخترا چکار میکنن.درمورد دوس پسراشونو اینا😐

بعد که من میگم.صد تا فحش به من میده که چرا باهاشون دوستم.هزارتا به اونا💔

مامان من از مامان همتون عجیب ترع موقعه که مارمولک میبینه میشم عزیزش.چنان قربون صدقه میره.تا برم بکش ...

در مورد دوست پسر مامان منم همینه 

حرف میکشه و نشون میده خیلی روشن فکره یعنی 

شب همه ی ما یکی بود ، اما تاریکی هایمان فرق داشت...
 در مورد دوست پسر مامان منم همینه  حرف میکشه و نشون میده خیلی روشن فکره یعنی

😂😂💔