2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل

1609 بازدید | 40 پست

سلام دوستای عزیزم  موضوع این تاپیک واکسن گارداسیل یا HPV یا زگیل تناسلی هست

🌸گارداسیل واکسنی هست که بدن رو از برخی از ویروس های HPVمحافظت میکنه  ( چون تنوع این ویروس خیلی زیاده)

🌸در دوز های مختلف تزریق میشه ، افراد ۹تا۱۴ سال باید ۲ دوز واکسن بزنن که دومی شش ماه بعد واکسن اولی هست

ولی افراد ۱۵-۴۵ سال سه دوز واکسن میزنن که دومی ۲ماه بعد از اولین واکسن و سومی ۴ماه بعد از دومی هست

🌸سن تزریق این واکسن از ۹ تا ۴۵ سالگی هست، ولی وقت مناسب تزریق زیر سی سال هست ، اما کسایی که بالای ۳۰ سال هستن هم میتونن بزنن و بی خاصیت نیست

🌸 فقط مخصوص خانوما نیست و اقایون هم میتونن بزنن

🌸این واکسن زگیل تناسلی رو درمان نمیکنه و فقط پیشگیری میکنه

🌸واکسن ممکنه عوارض مختلفی داشته باشه که روی بعضی افراد آشکار میشه( البته این موضوع نادره )

🌸واکسن نوع های مختلف مثل چهارگانه ، نه گانه، دوگانه دارد

امیدوارم نکات کامل باشه ، سوالی هست بپرسین ☺️🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگم اسمش آشناست یه بار تو برنامه ماه عسل درموردش یه خانومه ای صحبت کرد 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

منم سه دوز زدم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
الان بنظرتون من چیکار کنم؟ تایمش نگذره؟ 

هلال احمر گیرت میاد 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌