2777
2789
عنوان

سونوگرافی

84 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

من رفتم سونو دادم نوشته دور تخمدان راست یک فولیکل بزرگ به قطر ۲۰m وچند فولیکول کوچک به قطر حداکثر ۹mو در تخمدان چپ چند فولیکول به قطر4—9دیده میشود

کسی میدونه یعنی چی؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرمیخای برا بارداری اقدام کنی ی فولیکول غالب20داری ک خیلی خوبه ضخامت اندومتر چندبود؟ 7تا9خوبه براب ...

ضخامت اندومتر ۷/۵بود

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
فولیکول اخرش قراره نی نی بشه 

اون جواب سونو که نوشتم خوبه؟

نمیدونم عزیزم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشی من تنبلی دارم کلی فولیکول ریز بدرد نخور دارم😑

انشالا خوب بشی بزودی مادر شی فدات💖