2789
عنوان

شوهرم فهمید...

563 بازدید | 23 پست

من ی مقدار پول توی کارتهام داشتم بعد ی اتفاقاتی افتاد ک فهمید حالا میخام حاشا کنم بگم برا من نیس بگین چیکار کنم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه زورش میاد بهم ماهیانه بده😑

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اگه خواهر داری بگو مال خواهرمه خواسته شوهرش نفهمه

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

[QUOTE=195865655]دیگه زورش میاد بهم ماهیانه بده😑[/QUOبالاخره شما شوهرتو بهتر از هر کس دیگه ای میشناسی اگه حس میکنی بدونه برات بد میشه پس نگو

با خواهرت یا مادرت هماهنگ شو بگو پول واسه اونه 

کی بهت داده از خودش بوده؟ بگو واسه مبادا گذاشتم اگ خودش نداده بگو داداشم داده پدرم داده میریزم تو کا ...

بیشتر خونواده خودم

😂😂😂😂اینجوری که فک میکنه اینم همه جیو از شوهرش قایم میکنه 

😂😂😂😂 از این زاویه نگاه نمیکنه

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
[QUOTE=195865655]دیگه زورش میاد بهم ماهیانه بده😑[/QUOبالاخره شما شوهرتو بهتر از هر کس دیگه ای میشنا ...

ن بد نمیشه فقط حس میکنم دیگه زورش میاد ماهیانه امو بده