2777
2789
عنوان

شربت مگس خوردم😐😐😐😐💔

716 بازدید | 56 پست

اقااااا یعنی داشتم شربت میخوردم دیدم یهو دوتا مگس توشهههه 

از دماغم زد بیروووونننن

ی بارم مورچه خوردممم با نیمرو😐💔

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

نوش جان😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموی من ملخ خورده با املت 😐

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

این که خوبه همسایه مون یه چی خورده نگم براااات🤣🤣🤣

بگوووووو😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من یبار کیک خریدم توش مگس بود داخل کیک مگس بود تا چن ماه از کیک حالم بهم میخورد😐💔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

😫😫😫😫

پسرم کوچیک بود دیدم از آشپزخونه اومد بیرون و با اشتها یه چیزی رو میخوره گرفتم دیدم یه تیکه کاهو دستشه که روش پر از مورچست😶

دوتا رو از دهنش کشیدم بیرون. چند تاش رو خورده بود خدا میدونه 💔😂

نور خواهی مستعد نور شو....