2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روانشناس رفتی ؟ روانشناس بهت گفته اختلال هراسه ؟ آخه بعضی چیزا ریشه در بچه گی داره مثلا من جای شلوغ میرم استرس می گیرم چون تو بچگی گم شدم چند بار تو پاساژ... به نظر من برو پیش یه روانشناس خوب من دکتر المیرا علیجانی و میشناسم سمت دریاچه میشه کلینیک شون.. حتما برو مشاوره شوهرت چه گناهی کرده شاید بخواد بره مسافرت

نمیتونی تا ابد با این اختلال باشی. بالاخره یه جایی ضربه میخوری و نباید ازش فرار کنی باید بری تو دلش. با یه مشاور هم صحبت کن تو این راه می تونه کمکت کنه.

من دکتر زهرا امام رو می شناسم که مشاوره دهی آنلاینم داره و میتونه کمکت کنه.

قبل از مراجعه به دکتر  ناصر مهاجرانی، از اضطراب و افسردگی شدید رنج می بردم. زندگی برای من خیلی سخت و طاقت فرسا شده بود.

اما بعد از جلسات درمانی با دکتر مهاجرانی، زندگی من به طور کامل دگرگون شد. ایشون به من کمک کردن که ریشه مشکلاتم رو پیدا کنم و با آنها به طور موثر مقابله کنم.

از وقتی تو کلینیک مهربد جلسات روان‌درمانی رو شروع کردم، انگار یه دنیای جدید برام باز شده. نه تنها خودم، بلکه خانوادم هم تغییرات مثبتی رو دیدن. پیشنهاد می‌کنم اگه دنبال تغییر هستید، این کلینیک رو از دست ندید