2777
2789
عنوان

هیدرونفروز و سنگ کلیه کودک ۵ ماهه

291 بازدید | 6 پست

سلام

من ۸ماهم که بود تو سونو گفتن جفت کلیه های  دخترم تورم داره ینی همون هیدرونفروز.

بعد از به دنیا اومدنش تو ۱ماهگی باز سونو دادیم هنوزم تورم داشتن.آزمایش خون و ادرارش خوب بود و عفونت نداشت .ولی دکتر گف هرشب انتی بیوتیک بخوره

الن ۵ماهشه بردیم باز سونو . گفت هنوزم تورم هست. و ادرارشم‌برمیگرده تو کلیه ها. کلیه سمت راست هم یه سنگ اندازه شن داره.

حالا فردا باز قرار برم پیش متخصص کلیه اطفال

ولی خیلی میترسم. دنیا رو سرم خراب شد .گریه ام بند نمیاد. کسی بچه اش این مشکلو نداسته. درمان شده. دارو خورده یا عملش کردن.این دکترا جواب درست نمیدن به آدم. عملی برا بهبود هیدرونفروز وجود داره؟ سنگ کلیه اش رو چطوری دفع کنه؟بچم بعضی وقتا یهو جیغ میزد. فککنم از درد همین سنگه

من بچم دوتا کلیه اش سنگ داره ده روز دیگه پنج ماهه میشه به بچت آب جوشیده خنک شده بده ادرارش راحت میاد ان شالله دفع میکنه هر بار شیر میدی یه قاشق آب هم بهش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم دوتا کلیه اش سنگ داره ده روز دیگه پنج ماهه میشه به بچت آب جوشیده خنک شده بده ادرارش راحت میاد ...

خوب الن شما چکار میکنیین. راه درمانش چیه. دکتر که به ما هیچی نمیگه . الن فقط یه ازمایش ادرار باید انجام بدیم و یه رادیولوژی از کلیه ها 

خیلی نگران بچمم. دختر منم تازه ۵ ماهگیش تموم شده

خوب الن شما چکار میکنیین. راه درمانش چیه. دکتر که به ما هیچی نمیگه . الن فقط یه ازمایش ادرار باید ان ...

من الان فقط آب جوشیده خنک شده به بچم میوم هر دو ساعت که شیرش میدم یه قاشق چای خوری آب جوشیده خنک شده میدم