2777
2789
عنوان

شیرخشک برای نوزاد رفلاکسی و کولیکی

5629 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها پسرم ۲ماهو نیمشه هم سیر خودمو میخوره هم شیرخشک . هم کولیک داره هم رفلاکس

شیرخشک نان اچ آ میدم بش ولی بالا میاره یکم انگار دلشم درد میگیره همش گریه میکنه و نمیتونه خوب و طولانی مدت بخوابه، نمیدونم چیکارکنم دکتر گفت ببلاک کامفورت بدم، هنوز نگرفتم، میخواستم ببینم ببلاک بهتره یا اپتامیل؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه منم همین سنو داره..ببلاک ای ار میدم عاااالیه دیگه بالا نمیاره...کامفورت که واسه بچه هایی ه ...

عه اره 

من بچم ۱ روز درمیون شکمش کار میکنه دکتر گفت عادیه ولی اگه خیلی نگرانی ببلاک کامفورت بده. بچه شما هم کولیک داره؟؟

عه اره  من بچم ۱ روز درمیون شکمش کار میکنه دکتر گفت عادیه ولی اگه خیلی نگرانی ببلاک کامفورت بد ...

کولیک منظورت دلدرده؟ از ۴۰روز به اونور بهتر شده ۱روز درمیون که بد نیست اگه کامفورت بدی ممکنه وزن هم نگیره به خاطر بیرون روی زیاد ولی راجع به تاثیرش رو کولیک نمیدونم