2777
2789
عنوان

پدر شوهرم😏

214 بازدید | 17 پست

۲۰۰خوردی پول برق امدمال  دوتا ساختمون  هست  ما و پدر شوهرم  که تو این دوسال قبض برق اب گاز پدر شوهرم پرداختمیکرده  از روز اول تا الان هزار بار مادر شوهرم گفته پول برق ما میدیم پول اجاره نمیدید  قم تو این گرما پدر شوهرم ومادرشوهرم  در امد میگه  کولر گازی رو خاموش کن پنکه روشن کن در پنجره ها باز کن تو این اوضاع هوا پر ماسه خاکه از ساعت ۱۰صبح تا غروب روشن کنید 😕

من گفتم گرمه بخدا نمیشه خونه رو ب افتاب کلا پنجره هست دوتا پرده  دوطرف زدیم ک کم افتاد بیاد داخل  

شوهرم امد گفتم خواهشن پول اب برق بده کم منت سرم بزارن کسی ک ب تو چیزی نمیگه  

لطفاًبرا ما بی خونه ها دعا کنید ممنون😭

از همون اول قبضاتونو خودتون پرداخت میکردید

یا دونگتونو میدادید این دردسرام نبود

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خب چرا شریکی پول قبضاتونو نمیدین؟

یا اگه اجاره نمیدین حداقل شما پول اب برق گازو بدین که این همه منت سرتون نباشه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم شوهرم  گفتم نمیده

چی بگم والا میدونه اینجوری منت سرت میذارن؟

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
والا من گفتم چند بار شوهرم پول نمیداد پدر شوهرم خیلی پول داره  اصلا نیاز نداره

ربطی ب نیاز نداره

کسی پول قبضو بده حق داره دخالت کنه بگه کم استفاده کنید

ولی خودتون بدید هرچقدر دوس داشتین مصرف کنید

۲ساله مزدوج شدید همسرتون باید این چیزا رو بدونه چن بار یاداوری کنید

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

هر چی هم داشته باشه میتونست خونه ش اجاره بده تازه همین که پول اب و برق میده خیلی ادم خوبیه

خونش جوری ساخته که عمرا نمیتونه اجاره بده  دومم خدارشکر کنه گیر ب پسرش ندادم دارم اینجا با اینا زندگی میکنم جبا

با شرمندگی حق با اوناست منم بودم زورم میومد پول برق و گاز و اب اضافه بدم 😬

ما که خونه ی خودمونه و هیچ منتی رو سرمون نیست هم کولر اسپیلت رو تایم زیادی روشن نمیکنیم

پنکه و پنجره رو باز میکنیم یا لباس کم و نازک تابستونی میپوشیم لازم نیست همیشه خونه خنک و تگری باشه  همینقدر ک آدم اذیت نشه از گرما کافیه

صرف نظر از هزینه بحران کم آبی هم هست