2789
عنوان

کنایه مادرم

358 بازدید | 12 پست

مادرم کلا از بچگیم همیشه باهام با کنایه و تیکه حرف می زد و دست کم می گرفتتم، آدم دلسوزی بود و کمکم می کرد ولی گاهی واقعا اذیت می شدم

بعد ازدواجم هم اوضاعم فرقی نکرد و باز هم بهم سرکوفت می زد

دو روز پیش دستم در رفت و هنوز خیلی اذیتم بخاطرش، امروز زنگ زد حال دستمو بپرسه مثلا، بهش گفتم دو روزه بخاطر دستم هیچ کاری توی خونه و بیرون نکردم احساس بی ارزشی می کنم، برگشته بهم می گه وقتی دستت سالم بود هم باارزش نبودی 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

حالا خوبه خودش زاییدت..😑

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا نمی دونم چرا همچین رفتاری نشون داد، من از بچگی هم کار خونه می کردم هم درس می خوندم هم الان تا فوق لیسانس خوندم و سرکار می رم، اما بعضی حرفاش باز هم دل شکننده اس

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
حالا خوبه خودش زاییدت..😑

بخدا انقدر دخترعمه ها و دخترخاله هام رو به جای من بالا می برد و بهشون شخصیت می داد که بچه بودم مستقیم ازش می پرسیدم تو اونا رو بیشتر از من دوست داری؟

عزيزم شايد شوخي كرده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بخدا انقدر دخترعمه ها و دخترخاله هام رو به جای من بالا می برد و بهشون شخصیت می داد که بچه بودم مستقی ...

آخیی...ول کن خودتو دوس داشته باش..خودت مهمی فقط😊

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
بخدا انقدر دخترعمه ها و دخترخاله هام رو به جای من بالا می برد و بهشون شخصیت می داد که بچه بودم مستقی ...

مادر من تقریبا مث شما بود و فحش میداد الان ۳ ساله فوت شده کاش بود و دعوام میکرد

عزيزم شايد شوخي كرده

نه عزیزم اصلا آدمی نیست سر این چیزا شوخی کنه

کلا هم شوخ نیست و توهین هاش رو کاملا جدی و رک بیان می کنه

نه عزیزم اصلا آدمی نیست سر این چیزا شوخی کنه کلا هم شوخ نیست و توهین هاش رو کاملا جدی و رک بیان می ...

متاسفم😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
مادر من تقریبا مث شما بود و فحش میداد الان ۳ ساله فوت شده کاش بود و دعوام میکرد

الهی خدا بیامرزتش