2777
2789
عنوان

iui

42 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها کسی هست کمکم کنه؟ ماه قبل  iui کردم منفی شد الان دوباره این ماه هم انجام دادم روز ۶ هستم. عصر روز ۴ حدود سه تا لکه قهواه ای همراه با درد و سوزش زیر شکم داشتم.. دیگه لکه ای ندیدم فقط الان ک روز ۶ هستم کمرم درد میکنه.

فقط میتونم بگم سعی کن بهش فکر نکنی و ب هیچ علائمی دل نبندی تا موعدت ک ان شاالله پریود نشی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماiui کردی؟؟ علائم داشتی؟؟

عزيزم من يكبار ابان پارسال كردم و منفى شد و دارم واسه آى وى اف اقدام ميكنم

والا علائمم مثه هميشه بود و توهم🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه. من بیمار قلبی هستم و مصرف این داروهای هورمونی برام خطرناکه ...

ان شاالله كه نتيجه گرفته باشى خانمىولى خداى نكرده اگر نشد حتما مشورت كن بادكترت ك اگر صلاحشونه مستقيم آى وى اف كنى با اين شرايط ك ميگى