سلام بچه ها کسی هست کمکم کنه؟ ماه قبل iui کردم منفی شد الان دوباره این ماه هم انجام دادم روز ۶ هستم. عصر روز ۴ حدود سه تا لکه قهواه ای همراه با درد و سوزش زیر شکم داشتم.. دیگه لکه ای ندیدم فقط الان ک روز ۶ هستم کمرم درد میکنه.
فقط میتونم بگم سعی کن بهش فکر نکنی و ب هیچ علائمی دل نبندی تا موعدت ک ان شاالله پریود نشی
من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان) خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿 لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم من يكبار ابان پارسال كردم و منفى شد و دارم واسه آى وى اف اقدام ميكنم
والا علائمم مثه هميشه بود و توهم🤭
من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان) خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿 لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه. من بیمار قلبی هستم و مصرف این داروهای هورمونی برام خطرناکه ...
ان شاالله كه نتيجه گرفته باشى خانمىولى خداى نكرده اگر نشد حتما مشورت كن بادكترت ك اگر صلاحشونه مستقيم آى وى اف كنى با اين شرايط ك ميگى