قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
من میخوام پیتزا درست کنم... تو ماهی تابه. حالا من همش خمیر میزاستم زیرش..الان شوهرم نون آمادشو گرفته ...
میشه فقط اینکه مواد روی پیتزا رو جدا بپز بریز روش زیر نونتم یکم چرب کن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است