2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 225 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب سعادت چه جاری ای داری .منم حالت تهوع شدید دارم ولی دیگه زوری ماسک زدم غذا درس کردم

مرسی خدا قسمتت کنه خخخ 

چرا دمیترون نمیخوری

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
باردارم استراحت نسبی دارم  دیگه معمولا دوتاشون میارن  اره جاریم خیلی  صبحونه و میا ...

ادم مهربون هنوزم تو این دنیا هس😍😋

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

من. دلم بندري ميخاااااد

وای منم مخصوصا با سوسیس خونگی😋😍

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

شامی کباب

وای خیلی خوشمزس مخصوصا تازش😍😋

جشن غذا یجوریه اخه.ادم فک میکنه صد مدل غذای  تازه س🤣 باز رویداد تکلیفش مشخصه😁

تو فرهنگ لغاتت گسترده تره

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
فعلا هیچی  احتمالا اسنک

اسنک با مرغ خیلی خوشمزس 😋😍

مرسی خدا قسمتت کنه خخخ  چرا دمیترون نمیخوری

دکتر داده اتفاقا ولی تحمل میکنم و نمیخورم چون بالاخره قرصه دیگ میگم شاید رو بچه تاثیر بزاره دکتر گف هیچ ضرری نداره ولی بازم اگه دیگ خیلی مجبور باشم یه نصف قرص

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....