2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 225 پست
سوپ

تو سوپ چیا میریزی ک خوشمزه میشه عزیزم؟؟

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
هنوز هیچی انشالله کتلت

کتلت تازش خیلی خوشمزه تره همون موقع بپزی ده دقه بعدشم بخوری 😋😍😍❤

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

بچه ها من جدیدا دنبه چرخ میکنم توی ماکارونی میریزم عااااااالی میشه توی کتلت هم زدم 😋😋

دنبه نمیخوریم شبیه دنبه شدیم

بخوریم دیگه هیجی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
باردارم استراحت نسبی دارم  دیگه معمولا دوتاشون میارن  اره جاریم خیلی  صبحونه و میا ...

خوش ب سعادت چه جاری ای داری .منم حالت تهوع شدید دارم ولی دیگه زوری ماسک زدم غذا درس کردم

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....

هیچی...رژیمم😟

شوهرمم نیس

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
قورمه سبزی

وای خدا❤😍😍😍😋😋