قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
کتلت تازش خیلی خوشمزه تره همون موقع بپزی ده دقه بعدشم بخوری 😋😍😍❤
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚