2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 225 پست
راس میگی همسرمم همینو میگه لاغرم هستم جون ندارم اصن باید بخورم 

اره عزیزم دمیترون کلا مال خانومای بارداره ضرری نداره 

غذا نخوری بچت ضعیف میمونه فقطم وزن که نیس که بگی تپلی نمیشه

با تغذیت باید بهش ویتامین برسه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اره عزیزم دمیترون کلا مال خانومای بارداره ضرری نداره  غذا نخوری بچت ضعیف میمونه فقطم وزن که نی ...

درسته. باشه میخورم مرسی. ان شاءالله نی نی بسلامتی بیاد بغلت 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣دونمره خسیس فقط؟ ولی باشه قلبم مهربونه  نمک فلفل زردچوبه مخلوط  به همه جای مرغ سالم ...

دستت درد نکنه 😍🌷😘😘😘

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اخ اره من میفهمم من هوس پیتزا کرده بودم اصن نمیزاره اینجورچیزارو بخورم میگه مضره تا یه هفته عکساشو ت ...

هی میپرسه ویارش مگه چجوریه 

میگم هیچی همش جلو چشمته هی آب از لب و لوچه ات آویزون میشه تا نخوریشم آروم نمیشی 

در حالت عادی ی کوجولو هوس میکنی بخوری نخوری دیگه بدات مهم نیست 

هی میپرسه ویارش مگه چجوریه  میگم هیچی همش جلو چشمته هی آب از لب و لوچه ات آویزون میشه تا نخوری ...

اخ من اینهمه هوس پیتزا کردم حالم خراب بود نمیخرید بعد برگشته بهم میگه تو چرا ویار نمیکنه؟؟🙁

دلم میخاس اون موقع با تبر نصفش کنم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
عزیزم رشته پلو رو چجوری درست میکنی میشه بگی

آب میزارم بجوشه بعد نمک میزنم و برنجم و میریزم برنج که نیم پز شد رشته پلویی ها رو میریزم و وقتی اونا نرم شد آبکش میکنم بعد کف قابلمه روغن و زعفرون میریزم و مرغابی که نیم پز کردمو کف میچینم و برنج و رشته رو میریزم روش و دم کنی میزارم بعدم روغن و زعفرون و داغ میکنم میریزم رو برنج. خیلی خوشمزست😋