2777
2789
عنوان

اقدامی های تیر

113 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کیا این ماه تو اقدامن و کیا تحت نظر دکترن امپول میزنن من همین الان ی دونه اج ام جی زدم واسه پس فردا هم یکی دیگه دارم تاریخ ده هم میرم سونو بنظرتون واسه م جواب میده این امپول واسه کیا جواب داده 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سال

اره منم ی سال اقدامم😔هیچ مشکلی هم ندارم نمیدونم چرا نمیشه این ماه اولین ماهی هست که امپول زدم نمیدونم جواب میده یا نه 

اره منم ی سال اقدامم😔هیچ مشکلی هم ندارم نمیدونم چرا نمیشه این ماه اولین ماهی هست که امپول زدم نمیدو ...

ان شاالله میده

منم میخوام بچه دار بشم ولی متاسفانه شرایطش رو ندارم امیدوارم بتونم جزو اقدامی های تیر باشم‌😔

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من یه ماه و نیمه اقدامم ماه اول نشدم خیلی استرس گرفتم

عزیزم نباید به این زودی ناامید بشی ایشاالله به همین زودی مامان میشی 

ان شاالله میده منم میخوام بچه دار بشم ولی متاسفانه شرایطش رو ندارم امیدوارم بتونم جزو اقدامی های تی ...

عزیزم ان شاالله تو هم دامنت سبز بشه خدا بزرگه بچه برکت خودشو میاره نگران نباش

اره منم ی سال اقدامم😔هیچ مشکلی هم ندارم نمیدونم چرا نمیشه این ماه اولین ماهی هست که امپول زدم نمیدو ...

سلام منم ۱۰ ماهه واسه بچه ی دوم اقدام کردم مشکلی هم نداریم نمی دونم برم دکتر دارو بنویسه یا زوده .شما عکس رنگی رفتی؟

سلام منم ۱۰ ماهه واسه بچه ی دوم اقدام کردم مشکلی هم نداریم نمی دونم برم دکتر دارو بنویسه یا زوده .شم ...

نه عزیزم هنوز عکس رنگی نرفتم دکتر نگفت هنوز گفت این ماه ببینم با این امپول قرصا میگیره یا نه 

منم فقط یه ماه کلومفین خوردم ولی فایده نداشت.

اخه فک نکنم تنهایی جواب بده بنظرم باید همراه امپول باشه

نه عزیزم هنوز عکس رنگی نرفتم دکتر نگفت هنوز گفت این ماه ببینم با این امپول قرصا میگیره یا نه 

من بچه ی اولم رو ماه دوم باردار شدم ولی نمیدونم این یکی چرا نمیشه میترسم برم دکتر دارو بده کیست بشه آخه من هیچوقت کیست نداشتم هرماه هم پریود میشم شما چند سالتونه؟

من بچه ی اولم رو ماه دوم باردار شدم ولی نمیدونم این یکی چرا نمیشه میترسم برم دکتر دارو بده کیست بشه ...

عزیزم من 21سالمه اخه اگه امپول بزنن فک کنم اثر قرص ات کیست بشن