2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

من اینماه باردار میشم ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

برای شغلی قراره بهم زنگ بزنن کی زنگ میزنن؟ امسال استخدام دولتی میشم؟ ایمان برمیگرده؟

بهت زنگ میزنن استخدام ن ایمان بر میگرده 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوندم.

حاجت روا.

کار شوهرم درست میشه؟

مال من چی؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
پروفایلتو نگاه میکنه ولی خودت یه جایی از این آدم دس برمیداری چون خودت اون جوری میخوای یه آدم دیگه ای ...

مرسی عشقم

کی و چه زنانی میاد

چجوریه از کجا میاد

من الان میشناسمش؟؟؟

بهم حسی نداره این کراشم؟؟؟

کراشم برنمیگرده پیام نمیده؟؟؟

عزیزم من از طرف مقابلم خداحافظی کردم تا یه تلنگری بشه براش...به نظرتون برمیگرده دوباره؟

بر میگرده تا ۱ماه آینده 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
خوندم. حاجت روا. کار شوهرم درست میشه؟ مال من چی؟

کار شما زودتر از همسرتون درست میشه 🙏

من اینماه باردار میشم ؟

بهمن و آذر حس میکنم ❤

عزیزم منم بگولطفا...پرسیدم سوالمو....اسم عشقم چیه؟لطفابگو اگ درست بود ک بقیه سوالاتمم بپرسم ب جاش صلوات بیشتری بازم میفرستم برات

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

انشاالله ❤️😍

شده ارزوم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خانومي🥺منم هفتم تير دارم ميرم پيش يه دكتر خوب براي بچه دار شدن بنظرت اين دكتر برام خوبه واسه دومي تو اقدامم بنظرت چقدر طول ميكشه باردار شم