2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

صلوات فرستادم عزیزم....ب من بگو که اسم عشقم چیه؟اگ درست دراومد بقیه رم میپرسم😉💗

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم صلوات فرستادم  بهم بگو لطفا شخصیت ظاهر قدم بعد بگو من ب عبد میرسم یان منظورم ازدوو ...

عید رو قطعی فک نکن بعد عید حس میکنم ❤شخصیت ظاهری قد متوسط چشمای متوسط لبات فک کنم نازکه کمی خال داری روی گردنت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من انجام دادم پولدار میشیم یا نه؟چ زمانی؟؟

فکر خوبی داره انتظار ثروت زیاد از اول کار نداشته باش به مرور به دست میاد 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
عید رو قطعی فک نکن بعد عید حس میکنم ❤شخصیت ظاهری قد متوسط چشمای متوسط لبات فک کنم نازکه کمی خال داری ...

امتحان کنیم؟😉

متولد چ ماهی هستم 

چندسالمه 

جنسیت بچه خواهرم چیه

عزیزم انشالله امام رضا امرو بهت هدیه حاجتت بده 

برات حمد و صلوات و ایت الکرسی خونم 

عید رو قطعی فک نکن بعد عید حس میکنم ❤شخصیت ظاهری قد متوسط چشمای متوسط لبات فک کنم نازکه کمی خال داری ...

عزیزم من از طرف مقابلم خداحافظی کردم تا یه تلنگری بشه براش...به نظرتون برمیگرده دوباره؟

بیا هرچی درموردم به ذهنت میعد بگو خودم کراشم اینده ام شوهر اینده م و... مشکلاتم کی حل میشن توروخدا🥺 ...

پروفایلتو نگاه میکنه ولی خودت یه جایی از این آدم دس برمیداری چون خودت اون جوری میخوای یه آدم دیگه ای که به شدت دوست داره وارد زندگیت میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز