2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند روز پیش درست کرده بودم تاحالا نخورده بودم بد نشد ولی غذایی نبود ک دلم بخواد زباد درست کنم

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد

بيين اين دستور ك بهت ميگم محشر ميشه 

البالورو كه هستشو ميگيري و ميشوري اينا 

بعد پياز فراوون سرخ ميكني 

مرغ رو ميزاري ميپزه و بعد ريش ريش ميكني فقط خوب بوي بدشو بگير 

پيازو كه سرخ كردي بهش هويج رنده شده اضاف كن ( رنده درشت بشه ) بعد مرغ ريش ريش رو اضاف كنه و ادويه بزن و اخر سر البالو رو 

يكم تفت بده و نصف ليوان اب جوش بريز توش كه مواد به خورد هم بره 

برنجت هم جدا اماده كن و بپز 

موقع خوردن مواد البالو پرو بريز رو برنجت رو ديس 

اينجوري خيلي خوشگل ميشه 

و اب البالو باعث شفته شدن و بد رنگ شدن برنج نميشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
منم چند روز پیش درست کرده بودم تاحالا نخورده بودم بد نشد ولی غذایی نبود ک دلم بخواد زباد درست کنم

با دستور من درست كن عالي ميشه همه عاشقش ميشن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

برنجو که آب کش کردی، البالو رو هسته کن، تو یه نیم لیوان اب بجوشونش با یکم شکر، بعد نزار ابش جمع بشه چون میخای آبشو بدی رو برنجت، سینه مرغم جدا بپز، تیکه های ریز کن با پیاز داغ تفت بده، بعد همشو با هم بزار دم بکشه، یعنی یه لایه برنج یه لایه البالو و مرع، بعد اب البالو رو روش بده بزار دم بکشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی