2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی

104 بازدید | 14 پست

چهارشنبه روز بعد از ولادت امام رضا(ع)راه مشهد بازه؟

از کرمان میخواهیم بیاییم..

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

بلهههههه

قدمتون رو چشم😍😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهههههه قدمتون رو چشم😍😍

الحمدالله ممنووووون😍❤سلامت باشید خدا نی نی تون رو براتون حفظ کنه😍❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الحمدالله ممنووووون😍❤سلامت باشید خدا نی نی تون رو براتون حفظ کنه😍❤

مرسییی😘

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
ن فک‌نکنم.ی خبری خونده بودم ک بستس..حتمن میبندن چون شلوغ میشه دیگ

تا سه شنبه بود که

مطمئنی تمدید شده؟

قربونتون❤ان شاالله صالح و سالم و نامدار باشه❤

😍😍😍ممنوننن

ن فک‌نکنم.ی خبری خونده بودم ک بستس..حتمن میبندن چون شلوغ میشه دیگ

آخه بعد ولادته...راه رفت بازم شلوغه به نظرتون؟

بلیط هواپیما و قطار از هفته قبل گیر نمیومد...برای همین مجبوریم با ماشین شخصی بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بعد ولادته...راه رفت بازم شلوغه به نظرتون؟ بلیط هواپیما و قطار از هفته قبل گیر نمیومد...برای هم ...

اهااا ببخشید فک کردم روز ولادتومیگی😅اونو دیگ نمیدونم والا.انشالله امام رضا بطلبه بیای🥺

اندکی صبر...🤍🌱

اهااا ببخشید فک کردم روز ولادتومیگی😅اونو دیگ نمیدونم والا.انشالله امام رضا بطلبه بیای🥺

قربونتون❤

ممنونم ان شاالله همیشه سلامت و شاد باشید😘❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه رفتی پیش امام رضا برا منم دعا کن ضامن من بشه پیش خدا خدا بهم پسر سالم و صالح بده ان‌شاالله

الان اسم کاربریتون رو یادداشت میکنم ان شاالله رفتم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40