2777
2789
عنوان

ژل لب

459 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه خانمی هست ک از گرگان ماهی یکبار میاد شهرمون و کارای آرایشگری و بوتاکس و ژل لب انجام میده ب گفته خودش اونجا تو کلینیک زیبایی کار میکنه

من پیشش ژل لب زدم و الان ۶ روز میگذره و لبم کج شده و ورم کرده دو دفعه اس میرم دکتر ..دکتر گفت عفونت کرده و هماتوم داره یعنی لخته خون سفت شده و خیلی دردناکه 

لطفا لطفا لطفا از این کارا با خودتون نکنید من خیلی پشیمونم جدای از اذیت هایی ک شدم خیلی تا الان هزینه کردم ک خوب بشم توروخدا تا جایی ک امکان داره انجام ندید ولی اگه خواستید انجام بدید پیش دکتر متخصص انجام بدین نه کس دیگه ..اینا رو گفتم ک ب حال و روز من نیفتید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم منه خر اشتباه کردم بهش اعتماد کردم ...میاد خونت انجام میده

نگران نباش 😔😔😔 دکترت نمیتونه عمل کنه لخته رو برداره؟؟ مرسی که اومدی اطلاع رسانی کردی بقیه اشتباه نکنن

نگران نباش 😔😔😔 دکترت نمیتونه عمل کنه لخته رو برداره؟؟ مرسی که اومدی اطلاع رسانی کردی بقیه اشتباه ...

اولش ک قبول نمیکرد حتی ویزیتم کنه چون جای دیگه انجام دادم ..فعلا دارو داده تا ببینیم بهتر میشه یا نه ...فداتشم

اولش ک قبول نمیکرد حتی ویزیتم کنه چون جای دیگه انجام دادم ..فعلا دارو داده تا ببینیم بهتر میشه یا نه ...

قربونت نازگل 🥰 عزیزم انشالله که با دارو خوب بشی و نیازی به عمل نباشه . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز