2777
2789
عنوان

کمکم کنید شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست

شامپو ضد شپش بگیر دستورش روش نوشته

موهاشو کوتاه کن حتما بشین تا جایی که ممکنه دونه دونه تخم شپشا رو از سرش بکن بزار رو یه دستمال بندازین دور

تمام ملحفه هاتونو با دمای بالا بشور

حتما روزی دو بار بره حمام سرشم سرکه سفید بزنه ده دیقه بمونه بعد بشوره

حنا هم ببنده عالی میشه

اینجوری تو دو سه روز کمکش کنده میشه

موهای خودتم اگه رنگ کردس نگران نباش اگه نه که خودتم اینکارا رو انجام بده

در ضمن تو خونه روسری سرش باشه تا مشکل رفع بشه 

رو بالشتی هم هر روز با دمای بالا بشور و فقط مختص خودش باشه میتونی روشو هم پاکت بکشی و پاکت رو هی تعویض کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با رنگ مو پاک میشه؟

آره .

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

دارم دیوونه میشم بخدا اخه چرا شپش زدیم😢😢😢

از اب و هوا یا نرفتن زیر افتابم هست 

برو داروخونه یه شامپو هست بگیر خودتم مرتب سرش سس مایوتز یا سرکه بزن بذار بمونه بعد بشور مرتب تو سرش بگرد درست میشه ولی بری داروخونه بهتره 

لباساتون دربیار روتختی رو بالشتی  همه چیز بذار جلو افتاب

شامپو ضد شپش بگیر دستورش روش نوشته موهاشو کوتاه کن حتما بشین تا جایی که ممکنه دونه دونه تخم شپشا رو ...

مرسی دوستم واسه خودم با رنگ مو حتما میرن؟

خدایا خودت بساز توبسازی قشنگتره❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
از اب و هوا یا نرفتن زیر افتابم هست  برو داروخونه یه شامپو هست بگیر خودتم مرتب سرش سس مایوتز ی ...

ای خدا آخه ای چ بدبختیه گیر افتادم نزدیک زایمانمم هست

مرسی دوستم واسه خودم با رنگ مو حتما میرن؟

رنگ مو کمک میکنه کم بشه ولی از بین نمیبره..اما جلوی اینکه شپش بگیرید میگیره

اگه الان موهات دکلره هستش یعنی خودت شپش نگرفتی...بیشتر برا جلوگیری خوبه❤

رنگ مو کمک میکنه کم بشه ولی از بین نمیبره..اما جلوی اینکه شپش بگیرید میگیره اگه الان موهات دکلره هس ...

ن من دوساله اصلا رنگ نکردم

پس بگو یکی با دستکش برات چک کنه شاید خودتم شپش داشته باشی  ولی اگه رنگ کنی هم کمتر میشه هم اگه ...

دوهفته دیگه تا زایمانم مونده بنظرتون اگه رنگ کنم مشکلی نداره؟