2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

90 بازدید | 15 پست

دلم یکی میخواد پیشم باشه هیچ کس ندارم...

دلم ی خواهر میخواد😔 

خیلییی بده تنهایی ن بیرون میرم ن چیزی همش نشستم تو خونه سرم توگوشیه چیکار کنم؟؟؟ 

ن هدف خاصی ن هیچی همش نشستم ی حا 

هم سن و سالام هر روز بیرونن هرکی ی جایی 

من بدبخت تمرگیدم تو خونه احازه هم نمیدن برم خونه کسی 

هعی خدایا شکر😔

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
خب شغلی چیزی نداری؟چندسالته؟!درس بخون

۱۶ 

درس چی بخونم از درس فراریم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی هدف چرا؟ برو سرکار یا کلاس حرفه یادبگیری فیلم ببین و سریال یا از یوتیوب و اینستا خیاطی یادبگیر

سر کار ک نمیشه 

۱۶ سالمه 

یوتویوب ندارم 

خیاطی خوشم نمیاد دلم تفریح با دوستام میخواد 

همشون هر روز بیرونن امروز میرن شهر بازی من نمیزارن برم😔 

خستم شد از محدودیت

سر کار ک نمیشه  ۱۶ سالمه  یوتویوب ندارم  خیاطی خوشم نمیاد دلم تفریح با دو ...

گشت و گذار واقعا بی هدفه چندبار میری بعد برات عادی میشه. اگه مثلا شروع کنی ارایشگری یاد گرفتن مابین کلاسا میتونی بری با دوستات و بعدش ک به درامد میرسی

اول شخص مونث 
وا یعنی چی از درس فراریم !!!آیندت تو درسته !!از مهر که مدارس حضوری میشن سرگرم درس میشی اما این ۳ ماه ...

خدا کنه حضوری باشه بخدا خستم شد از خونه نشینی حدقل اوتجا دوستام هستن 

بخدا حسودیم میشه به اونایی که میزارن برن بیرون 

ن میبرنم بیرون ن میزارن با دوستام برم وقتیم میبرنم از دماغم درش میارن😔 

شلوارت تنگه پاچش بالاس شالتو بکش عقب بکش جلو چرا مانتوت بازه چرا خاک تو سرته 

دلم ی تفریح دوستانه میخواد اینقدر نرفتم با دوستام بیرون عقده شده رو دلم😔 

امروز همه دوستام قرار گذاشتن برن شهر بازی بهم هی التماس کردن ایدا توروخدا بیا 

اجازه ندادن خیلی تنهام این چند روز

گشت و گذار واقعا بی هدفه چندبار میری بعد برات عادی میشه. اگه مثلا شروع کنی ارایشگری یاد گرفتن مابین ...

خب نمیزارن 

نمیزارن تا دم در خونه برم😭😭😭😭

خدا کنه حضوری باشه بخدا خستم شد از خونه نشینی حدقل اوتجا دوستام هستن  بخدا حسودیم میشه به ا ...

باید یه نفر بیاد با خونوادت صحبت کنه ..و بهشون بگه که این حق طبیعی تو هست که بری با همسن و سالات بیرون ..اره حق داری ..و اینکه اعتمادشونم به دست بیااار ..