2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم

41 بازدید | 5 پست

از کجا بفهمم پریودم چند روزه هست؟؟خونریزیم تایم مشخصی نداره یک ماه تا ۷روز لک دارم یک.ماه فقط ۴روز میخواستم ببینم وقتایی که تا پنج روز خونریزی دارم دیگه چیزی نمیاد باز تا هفت روز باید صبر کنم یا بعد پنج روز پاکم؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
میانگین نمیتونی بگیری ؟

نمیدونم عزیزم اخه یهو لک میاد الان روز ششم پریود نزدیکی داشتم ولی از روز پنج دیگه خونریزی نداتشم اصلا الان دارم دیوونه میشم که ممکنه باردار.بشم  یا نه به قرص ارزانسی هم حساسیت دارم خلاصه حالم خیلی بده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم اخه یهو لک میاد الان روز ششم پریود نزدیکی داشتم ولی از روز پنج دیگه خونریزی نداتشم اصل ...

برای منم 5 یا 6 روزست. برای همین من روی 5 روز میزارم . بعضی وقتا 6 روز میشه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
برای منم 5 یا 6 روزست. برای همین من روی 5 روز میزارم . بعضی وقتا 6 روز میشه 

بنظرت امکان بارداری روز ششم هست؟؟

بنظرت امکان بارداری روز ششم هست؟؟

فکر کنم احتمالش کم باشه . تخمک گزاری هنوز شروع نشده بوده . ولی در هر شرایطی ااحتمال باردرای هست . ایشالله که نباشی . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد