2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه...

99 بازدید | 8 پست

من از وقتی ک بینیمو عمل کردم خواهرشوهرم همش استوری میزاره راجب دماغ عملی ها و تیکه میگه دیگه واقعا کلافه شدم.هرچند ک میدونم از حسودیش هست ک اینجوری میکنه

بزار بترکه

منم وقتی دکترامو گرفتم خواهر شوهرم هی استوری میزاره با مدرک دانشگاه ازاد ی تخم مرغم بهت نمیدن وخیلی حرفای دیگه ولی من کلافه نمیشم میبینم چقد درگیرمنه ارامش واسش نمونده خوشحال میشم

استوریش رو بلاک کن بزن رو سه نقطه میاد نادیده گرفتن پست و داستان یا نادیدهرفتن داستان تنها بزن روش استوریش نمیاد اعصابت خورد شه . برای چه چیزای الکی ناراحت میشید😑 میخوای ریپ کن بگو معلومه داری میسوزیا😑😁😂

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام راجع به دخالت وحسادت وبیشعوری پست بزار

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
بزار بترکه منم وقتی دکترامو گرفتم خواهر شوهرم هی استوری میزاره با مدرک دانشگاه ازاد ی تخم مرغم بهت ...

حالاخوبه وقتی ک شنید میخام عمل کنم خودشو اماده کرد ک اونم عمل کنه ولی نتونست عمل کنه براهمی میسوزه