2777
2789
عنوان

خانمای سزارینی یک لحظه میایین لطفا

107 بازدید | 10 پست

من پسر اولم ۳۷ هفته و ۶ روز با وزن ۳ کیلو و سیصد بدنیا اومد ولی گفتن تنفسش مشکل داره ۲۴ ساعت موند تو دستگاه.

الان دومی ۳۶ هفته و ۴ روزمه خیلی سختمه با بچه کوچیک دکترم ۱۲ تیر نوبت داده میخواستم به دکترم بگم ۳ ۴ روز زودتر بردارن مشکلی ایجاد میکنن کسی بوده مثل پسر اول من بدنیا بیاد نره تو دستگاه اصلا دکترم قبول میکنه اینم همون ۳۷ هفته و خورده ای برداره

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ميخوايي زودتر برداري  هر چقد تو شكمت بمونه ريه هاش بيشتر به تكامل ميرسن

پسر اولم ۲۲ ماهشه دیوونم کرده حواسم نیس یهو میزنه شکمم یا مجبورم دنبالش بدوام یکسره سرپام شبا کمرم و پاهام و زیر دلم وحشتناک درد میگیرن

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

پسر اولم ۲۲ ماهشه دیوونم کرده حواسم نیس یهو میزنه شکمم یا مجبورم دنبالش بدوام یکسره سرپام شبا کمرم و ...

اگه مادرشوهر يا مامانت نزديكه به هفته برين اونجا بمونين

از پسرت نگهداري كنن

فک نکنم ب زمان زایمان مربوط باشه. اولی رشدش مشکل داشته. دومی هم باید از دکترت بپرسی. اون بررسی کنه. ولی از داخل هفته ۳۷ معمولا دستگاه نمیخواد. ممکنع خودش طبیعی هم دنیا بیاد. ولی واسه سزارین زوده‌ 

۳۸ فک کنم باید فول کنی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞