2777
2789
عنوان

یه سوال چطوری

175 بازدید | 30 پست

اگه ما بخوایم به چیزای که وابسته ایم مثلا گوشی 

برای کنار گذاشتنش راهکار دارید یا مثلا صبح زود بیدار شدن ؟

اصن چطوری یه عادت رو تو خودمون نهادینه کنیم ؟

ممنون که جواب میدین 

ترک عادت موجب مرگ است

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید مجبور باشی یا انگیزه داشته باشی.من هیچوقت نمیتونستم دیر بخوابم زود پاشم.ولی واسه یه کاری که انگیزه داشتم تا ۳شب بیدار بودم باز ۶ بیدار میشدم بقیه شو انجام میدادم.خودمم باورم نمیشد.

تورو سننه قربونت برم!!!!

خودتو به چیز های دیگه مشغول کن 

مثلا اگه خانه داری برو چیز هنری یاد بگیر مثل بافتنی و پته دوزی و.....

اگه بچه داری بیشتر روزتون با بچه هات باش و باهاشون بازی کن 

با دوستات برو بیرون

برو پیاده روی یا پارک

آشپزی کن تلویزیون ببین

و......

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

کتاب عادتهای اتمی در همین مورده

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.