2777
2789
عنوان

تبخال و بوسیدن نوزاد

347 بازدید | 7 پست

پسرم ۱۰ روز دیگه بدنیا میاد الان دوروزه رو لبم احساس سوزش میکنم و حالت آبکی رو لبم متوجه شدم دارم تبخال میزنم توی نت سرچ کردم نوشته بود سیر رو رنده کنید بذارید روش منم همین کارو کردم سوزش خیلی شدیدی داشت تحمل کردم ۵ دقیقه ای گذاشتم الان قرمز شده لبم و باد کرده یکم...یه راهکار سریع میخوام که خوب بشه تا وقتی که ان شا الله پسرم دنیا اومد حداقل بتونم ببوسمش😭😭😭

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

من دستکاری نکردم خودش خوب شد 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دستکاری نکردم خودش خوب شد 

میگن اگه دستکاری نکنی تا دو هفته بعد خوب میشه من میخوام زودتر خوب بشه 🥺😢

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
الکل میسوزونه ولی خوبه،محلول میرتکس هم خوبه،نمک ک دردش وحشتناکه

دردش رو تحمل میکنم فقط خوب بشه ۹ ماه انتظار کشیدم که بچمو ببینم بعد نتونم ببوسمش بخاطر تبخال خیلی ظلمه 🥺🥺🥺

میگن اگه دستکاری نکنی تا دو هفته بعد خوب میشه من میخوام زودتر خوب بشه 🥺😢

ببین منم پسر بود بچم فقط الان تابستونه مایعات زیاد بخور یه رژ بزن فرتنوشش کنی زودتر خوب میشه تا هی ببینیش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم