2777
2789
عنوان

دندون درد

54 بازدید | 9 پست

من ۲ سال پیش دندونمو پر کردم با ماده ی سفید 

خیلی حساس بود به چیزای شیرین و سرد 

الان یه هفته ای هست که درد شدید میاد سراغم عکس هم که گرفتم دکتر دید گفت به عصب هم نرسیده بیا تا خالیش کنم و اندفعه هم با ماده ی سیاه پرش کنم 

کسی اینجوری بوده؟

خدایا مرسی ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . من دندانپزشکم. اون ماده ی سفید کامپوزیته که اگع تکنیک استفاده و دندانپزشکتون خوب نباشه به مرور بین اون ماده و سطح تراش خورده ی دندان فاصله میفته که باعث حساسیت های مشابه چیزایی ک شما گقتید میشه و در نهایت چون ازون قسمت باکتری و غذا و چیزای دیگه میرن زیر ترمیمتون باعث پوسیدگی مجدد و شدیدتر میشه که احتمال قریب ب یقین دردتون هم بهمین دلیل.

قطعا دوباره پیش اون دکتر قبلی ک کامپوزیت گذاشته براتون نرید ولی خب باید ترمیم قبلی تخلیه بشه و دوباره پر بشه که اگه دندونای عقبیتون هست و تو زیبایی تون اثر نداره و دکتر خوبی هم نزدیکتون نیست ک کارشو مطمین باشید بینظیره پس بهتره با آمالگام یا همون ماده ی فلزی تیره پر کنید که اینطور مسائل خیلی براش مترتب نیست. فقط زودتر اقدام کنید تا خدای نکرده اگه پوسیدگی ای زیر ترمیم هست به پالپ نرسه و مجبور ب عصب کشی و از دست دادن بافت زنده ی دندون بشید

خانم آقای دکتر
سلام . من دندانپزشکم. اون ماده ی سفید کامپوزیته که اگع تکنیک استفاده و دندانپزشکتون خوب نباشه به مرو ...

پس این دردی که دارم ربطی به ماده ی سفید نداره؟

خدایا مرسی ♥️