واسه دو روز قبله ، هاله از همون اول خیلی کمرنگ اما دیده میشد ، دیشب یک خودکاری زدم منفی شد ، برم ازمایش یا این هاله انداختنا الکیه؟؟ دو هفته تاخیر دارم 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبح رفتم ازمایش بدم حتی نوبتم گرفتم اما انقدر شلوغ بود ک تا دو ساعت دیگم نوبتم نمیشد برگشتم ،😢 خسته شدم دیگه ، میخوام رازیانه یا ویتاگنوس بخورم که پری بیاد اما وقتی فک میکنم اگه یک درصدم مثبت باشه ممکنه بچه رو از بین ببره؟
من پنج روزه تاخیردارم دیروز یه بی بی زدم منفی شد تاحالا سابقه نداشته انقدرعقب بندازم بچه هابنظرتون چم شده یعنی هورمونام بهم ریخته ؟جلوگیریمم این ماه طبیعی بود 😨
من پنج روزه تاخیردارم دیروز یه بی بی زدم منفی شد تاحالا سابقه نداشته انقدرعقب بندازم بچه هابنظرتون چ ...
منم جلوگیری طبیعی داشتم ، البته بیستم سیکل ب بعد جلوگیری نداشتم ، من تازه این ماه منتظر پری بودم که بعدش اقدام و شروع کنم ک پری لامصب نیومد 😭 صبر کن چند روز دیگه بیبیچک بزن ، من بعده ده روز تاخیر هاله انداخت