2777
2789
عنوان

هاله رو میبینید ؟؟

261 بازدید | 17 پست

واسه دو روز قبله ، هاله از همون اول خیلی کمرنگ اما دیده میشد ، دیشب یک خودکاری زدم منفی شد ، برم ازمایش یا این هاله انداختنا الکیه؟؟ دو هفته تاخیر دارم 😢 

https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۰۶۲۱_۰۸۲۹۵۴_xw7.jpg

خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ریز هاله ای دیدم…برو ازمایش بده 

صبح رفتم ازمایش بدم حتی نوبتم گرفتم اما انقدر شلوغ بود ک تا دو ساعت دیگم نوبتم نمیشد برگشتم ،😢 خسته شدم دیگه ، میخوام رازیانه یا ویتاگنوس بخورم که پری بیاد اما وقتی فک میکنم اگه یک درصدم مثبت باشه ممکنه بچه رو از بین ببره؟

خدایا شکرت💜

من پنج روزه تاخیردارم دیروز یه بی بی زدم منفی شد تاحالا سابقه نداشته انقدرعقب بندازم بچه هابنظرتون چم شده یعنی هورمونام بهم ریخته ؟جلوگیریمم این ماه طبیعی بود 😨

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من پنج روزه تاخیردارم دیروز یه بی بی زدم منفی شد تاحالا سابقه نداشته انقدرعقب بندازم بچه هابنظرتون چ ...

منم جلوگیری طبیعی داشتم ، البته بیستم سیکل ب بعد جلوگیری نداشتم ، من تازه این ماه منتظر پری بودم که بعدش اقدام و شروع کنم ک پری لامصب نیومد 😭 صبر کن چند روز دیگه بیبیچک بزن ، من بعده ده روز تاخیر هاله انداخت

خدایا شکرت💜
منم جلوگیری طبیعی داشتم ، البته بیستم سیکل ب بعد جلوگیری نداشتم ، من تازه این ماه منتظر پری بودم که ...

پری شدم 😁😅همین الان یهویی 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792