2777
2789
عنوان

شوهرم حسود و مقایسه گر هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 6217 بازدید | 57 پست
خب پس خودتم به این آگاهی رسیدی..عزیزم این زندگی خودته هرجور خودت دوست داری میتونی عمل کنی یا بسوزو ب ...

کلا از همه چی میترسم فک میکنید اگه جدا بشم زندگیم خوب میشه؟؟هنوزم خاستگارای خیلی خوبی دارم ولی ب هیچ کدوم تا حالا فکر نکردم ینی ب هیچ مردی فک نمیکنم چون میترسم اونم بشه یکی بدتر از شوهرم با ی چیز بیشتر اونم اینکه بگه قبلا شوهر داشتیو فلان.اگه جدا بشم قطعا تنها میمونم و از ایران میرم

کلا از همه چی میترسم فک میکنید اگه جدا بشم زندگیم خوب میشه؟؟هنوزم خاستگارای خیلی خوبی دارم ولی ب هیچ ...

ببین حتی روانکاوم نمیاد بهت بگه جدا شو یا نه..این تصمیمو فقط خودت باید بگیری؟

اینکه میگی الانم خاستگارای خیلی خوبی داری!!! مگه برای زن شوهر دار خاستگار میاد؟؟؟؟؟ 

عزیزم فقط روانکاو برو هر چه زودتر چون اصلا احساسات و حرفات نرمال نیست امیدوارم موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حتی روانکاوم نمیاد بهت بگه جدا شو یا نه..این تصمیمو فقط خودت باید بگیری؟ اینکه میگی الانم خاست ...

خب سنم کمه خیلی دخترونه لباس میپوشم تا زنونه آرایشم دخترونس بخاطر همینه خاستگار میاد چون هیچ مراسم عقد و عروسی هم نداشتیم خیلی نمیدونن ازدواج کردن از رو شناخت خانوادم میان خاستگاری حتی یبارم یکی از آشناهای همسرم فک میکرد خواهر همسرم هستم منو ازش خاستگاری کرد بعد شوهرم گفت خانوممه

خودمم موندم مگه ممکنه همچین آدمی وجود داشته باشه.بعضی وقتا میگم نکنه من دیوانه ام مشکل از منه واقعا ...

محلش نده 

دیوانه است 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

عزیزم غیر از دست بزن داشتن همسرت بقیه مسائل زندگیت مثل اوایل ازدواج منه .منم خانواده همسرم اصلا به عروس احترام نمیذاشتن در صورتی که خانواده من خیلی به همسرم که تنهادامادشون بود احترام نمیذاشتن میذارن  منم دانشگاه شهر دیگه میرفتم آزادی کامل داشتم اما دوسال اول زندگیم شوهرم حتی نمیذاشت تا سر کوچه تنهایی برم ولی الان خدارو شکر خیلی بهتر شده تقریبا احترام خانوادم رو داره البته فقط درجه یک ها رو مثلا زن داییم رو تو خیابون دیدیم انقدر باهاش سرد برخورد کرد که من خجالت کشیدم. ولی بقیه مشکلات رفتاری ش هم تا حدود زیادی بر طرف شده اعتمادش بهم جلب شده دیگه تنهایی همه جا میرم گواهینامه م رو گرفتم میخوام ان شاالله ماشین هم بخرم اعتمادش بهم جلب شده البته رفتارهای شوهرم نود درصدش زیر سر خانوادش بود پرش میکردن حالا هم اگر شما واقعا میبینی که همسرت رفتاراش عادی نیست دست بزن هم داره مشاور هم گفته نمی تونید زندگی کنید یه فکر اساسی برای زندگی تون بکنید 

شما خیلی وقته ازدواج کردی؟؟من خیلی دوس دارم بمیرم چون هیچ جوره نمیتونم خودمو از شرش راحت کنم

توو منی یا من توام؟ گذر زمان همچیو درست میکنه بشرطی ک زیر حرف زور نری

عزیزم غیر از دست بزن داشتن همسرت بقیه مسائل زندگیت مثل اوایل ازدواج منه .منم خانواده همسرم اصلا به ع ...

خانواده همسرم خیلی دخالت میکنن به شوهرم یاد میدن اوایل همیشه تو کارا کمکم میکرد ولی الان انقدر خانوادش بهش گفتن تو کمرتو عمل کردی فقط استراحت کن یا یکم میخواد بلند بشه نمیزارن دیگه کلا خوابیده خونه سرکار نمیره حتی دیس میوه هم زورش میاد برداره

توو منی یا من توام؟ گذر زمان همچیو درست میکنه بشرطی ک زیر حرف زور نری

الان دیگه کلا از بین رفتم فقط خودمو تو اتاق حبس میکنم ن غذا میخورم ن ب خودم میرسم ۱۱کیلو وزن کم کردم توی همین دوماه.امروزم گفت میخواد بره شهرستان پیش خانوادش اونجا ویلا دارن همه رفتن.میخواد تنهام بذاره

الان کم محلی میکنم بهش ولی براش مهم نیس

می دونم عشق منم همین طوره 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
2790
2778
2791
2779
2792