2777
2789
عنوان

پانیک(حمله عصبی)

1594 بازدید | 22 پست

کیا تجربه پانیک یا حمله عصبی رو دارن دیگه داغون شدم شبم تار شده مامانم از دیروز بدنش لرزش داره یه ساعت خوب میشه بعدش بازم پانیک لعنتی شروع میشه رفت دکتر سی تی اسکن و نوارمغزی گفته سالمه ولی اعصابش کلا بهم خورده هیچی نمی خوره از شبه با آب نگه داشته کسی هس تجربه پانیک خودش یا اطرفیانش داشته باشه؟؟

فقط خدا😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من داشتم رفتم دکتر مغز و اعصاب

یه سری دارو داد که نخوردم فقط الپروزولام شبا نصف میخوردم 

روی خودم خیلی کار کردم هر وفت حمله بهم دست می‌داد میگفتم مینا نترس این فقط یه حمله ست نفس عمیق میکشیدم و چشمامو می‌بستم تا تموم شه

بدترین اتفاق ممکن بود به نظرم

فقط باید خودش بخواد و تلاش کنه 

من خیلی بهتر شدم ولی کاملا درمان نشدم بدترین حس دنیاست آدم حس میکنه داره جون میده سعی کنید بهش امیدواری بدید که همیشه کنارشید با مشاور صحبت کنید و دکتر مغز و اعصاب خوب ببریدش که تحت نظر باشه

و توی این حملات هیچی مهمتر از آرامش و دوری از استرس نیست انشالله که زودتر خوب بشن❤️

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
علایم چی بود؟؟ الانم تحت درمان هستی؟؟

اضطراب.استرس.بی اشتهایی بی قراری.افسردگی.البته مال من یعد زایمان بود.اره.دکتر داروهامو کم کرد وقتی حالم خوبه

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
سلام عزیزم من داشتم رفتم دکتر مغز و اعصاب یه سری دارو داد که نخوردم فقط الپروزولام شبا نصف میخوردم& ...

این طوریه خود به خودی شروع گریه می کنه یکمی که سرش گرم میشه قدم میزنه بهتر میشه ما امید میدیم بخدا می گیم اعصابه می گه نه حتما کرونا داشتم عوارض زده به بدنم😐

فقط خدا😍
سلام عزیزم من داشتم رفتم دکتر مغز و اعصاب یه سری دارو داد که نخوردم فقط الپروزولام شبا نصف میخوردم& ...

و چیزی که خیلی مهمه اینه که حملات پنیک به خاطر یه سری احساسات سرکوب شده ایجاد میشه اگه بابا و مامانت از هم دورن و کم بهم محبت میکنن از پدرتون بخواهید که خیلی واسه مامانتون وقت بزاره بهت قول میدم خیلی زود سلامتیشو به دست میاره

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
و چیزی که خیلی مهمه اینه که حملات پنیک به خاطر یه سری احساسات سرکوب شده ایجاد میشه اگه بابا و مامانت ...

نه اصلا مشکلم نداریم تویه زندگیم بابام والا هرکاری که ازدستش برمیاد می کنه به ما ها نمی دونم لعنتی خودبه خود اومد

فقط خدا😍
این طوریه خود به خودی شروع گریه می کنه یکمی که سرش گرم میشه قدم میزنه بهتر میشه ما امید میدیم بخدا م ...

اینطور که معلومه از چیزی میترسه حالا یا کرونا یا هرچی 

این چرخه است ترس باعث این علائم واین علائم باعث ترس میشه 

عزیزم چیشد که اینجوری شدین من یکماهه که تو استرس بسیار شدیدیم خیلی میترسممم

من دو سال اینجوری بودم وافعا تو. برزخ بودم 

منم استرس و. نگرانی زیاد داشتم 

الان یکماهه که میرم پیش به مشاور عالی 

یه جورایی ریشه یابی کرد و فهمیدم به خاطر بی محبتی که شوهرم تو این 18 سال زندگی مشترک نسبت به من داشته ایجاد شده 

و واقعا حرفش درست بود چون وقتایی که شوهرم بهم توجه می‌کرد حال روحیم خوب بود واصلاحمله عصبی نداشتم ولی وای به وقتایی که احساس تنهایی میکردم که چقدر واسم سخت و ترسناک میگذشت

این حملات عصبی بیشتر ریشه تو روح و روان آدم داره و اصلا مشکل جسمی نیست واسه هر. کس هم ممکنه یه دلیل به خصوص داشته باشه ولی اکثرشون به یه سری احساسات سرکوب شده برمیگرده

سعی کن آرامشت رو حفظ کنی عزیزم اگه ادامه دار بشه واقعا درست شدنش خیلی سخته باید خیلی قوی باشی که از پسش بر بیایی❤️

اضطراب.استرس.بی اشتهایی بی قراری.افسردگی.البته مال من یعد زایمان بود.اره.دکتر داروهامو کم کرد وقتی ح ...

بی قراری لرزش حالت تهوع فشار بالا گر گرفتی گریه خود بخود علایمش بود

فقط خدا😍
این طوریه خود به خودی شروع گریه می کنه یکمی که سرش گرم میشه قدم میزنه بهتر میشه ما امید میدیم بخدا م ...

متاسفانه اینجور آدما بیشترشون  خود بیمار پندارن اصلا هم دست خودشون نیست

من همیشه احساس مریضی داشنم قبل عید از نوک انگشت پا تا فرق سرم رو رفتم چکاپ وافعا حس مزخرفیه فقط درکش کنید و اگه لازمه همه دکتری ببریدش که خیالش راحت شه

و حتما حتما با یه مشاور صحبت کنید و اگه اصفهان هستید من یه مشاور عالی بهتون معرفی کنم که خیلی میتونه به مادرتون کمک کنه