دوستان ما یه فامیل داریم تمام صورتش رو عمل کرده حالا مهم نیست و ربطی نداره به من ولی تازه فهمیدم بعضیا که این کارا رو میکنن روحشون مریضه یعنی تازه شناختمش وقتی سر یه موضوعی کوچک چقدر ببخشید وحشی شد و دیوونه بازی دراورد تازه من فهمیدم که بلانسبت همه ولی بعضی ها که مدام همه صورتشون رو عمل میکنن مشکل روانی دارن البته بازم نمیگم همشون ولی بعضیاشون دارای عقده ها وکمبوده ای وحشتناک رو حی هستن که میخوان باطنشون رو با زیبا کردن صورتشون پنهان کنن بد میگم؟؟؟؟؟
۹۹ درصد کسایی که تو اطرافم دیدم کمه کم دیگه بینی رو عمل کردن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
والا چی بگم؟ اصلأ موافق عمل جراحی نیستم ۹۹ درصد کسایی که تو اطرافم دیدم کمه کم دیگه بینی عمل کردن
بینی که اشکال نداره خب منم دوست دارم عمل کنم اینی که من میگم کل صورتش لباش گونش چشماش همه جاش رو عمل کرده لباش رو اون قدر ژل زده بعد ادعای مذهبی بودن داره عجیب روانش مشکل داره من دارم به این نتیجه میرسم که این جور آدما مشکل دارن
بینی که اشکال نداره خب منم دوست دارم عمل کنم اینی که من میگم کل صورتش لباش گونش چشماش همه جاش رو عمل ...
آره منم منظورم این بود که کمه کم یدونه عمل رو انجام دادن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️