2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

99 بازدید | 4 پست

خانوما من آمپول پروژسترون زدم ۱۴ روز پریودنشدم دیشب بی بی زدم هاله انداخت صبحم زدم هاله انداخت مارک مدیکور همیشه برام منفیش منفی بوده ولی اینبار هاله انداخته قبلانم این اتفاق برام پیش اومده با مارکاری دیگه هاله می نداخت ولی مدیکور هیچ وقت ممکنه کیست باشه اگه نیست پس از چی؟

ان شاالله ک مثبته.....بزن چند روز بعد از این امپول تاثیرش از بدنت میزه بیرون ...چون من خودم قرص کلردیاز پوکساید خورده بودم باعث مثبت کاذب میشه اولین بار ک گذاشتم پر رنگ بود شدید....هی روزا ک میگذشت کمرنگ تر میشد ولی کلا مثبت بودظ🌹🌹🌹ان شاالله شما هم تاثیر دارو نباشه ولی 14 روزم فکر کنم تاثیرش رفته باشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله ک مثبته.....بزن چند روز بعد از این امپول تاثیرش از بدنت میزه بیرون ...چون من خودم قرص کلرد ...

از کیست نیست؟من قبلانم با مارکاری دیگه میزدم و هاله می نداخت می رفتم آز بتام صفر بود اخه دلیلش چیه؟

از کیست نیست؟من قبلانم با مارکاری دیگه میزدم و هاله می نداخت می رفتم آز بتام صفر بود اخه دلیلش چیه؟

ن بزن داروهای مثبت کاذب بی بی چک با مدت زمان اثر مثلا قرص من 4 روز دیگه اثرش صفر میشد شما هم ک میگی 14 روزه گذشته

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل