2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 104 پست
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      @ ...

❤🌹حاجت روا دوست عزیز

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      @ ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر وروزتون نورانی به الطاف الهی وخبرهای خوش خوندم خواهری ،برای حاجات دل شما هم ۳۰ تا صلوات فرستادم🌹🌸🌹 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم صبحتون بخیر وروزتون نورانی به الطاف الهی وخبرهای خوش خوندم خواهری ،برای حاجات دل شما هم ۳ ...

سلام ثنابانو جانم، من فدای مهربونیات بشم... لطف کردی💜💚💜منم اگر لایق باشه برای حاجترواییتون دعا میکنم در هنگام خواندن سوره انعام🌹🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
❤🌹حاجت روا دوست عزیز

دلت شاد خواهرجان🙏🌹💜💚

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عروس جان، الهی همیشه از شر بدیها دور باشید و در پناه خدا بمانید🙏

خیلی ممنون عزیز همچنین 😘🌺❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام ثنابانو جانم، من فدای مهربونیات بشم... لطف کردی💜💚💜منم اگر لایق باشه برای حاجترواییتون دعا می ...

سلام خواهرجانم خدانکنه انشاالله عمرتون پایداربه لطف خدابدون نیاز به خلق عزیزم از محبتتون بی نهایت ممنونم انشاالله عاقبتتون بخیر باشه غزیزجان🌹🌸💚💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام خوندم حاجت رواشن

سلام عزیزم، سپاس از حضورتون💚🌹

سلام آبجی جانم ، خوندم الهی که حاجت روا بشن 

ممنونم از تاپیک زیباتون و دعوتتون 🙏 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام آبجی جانم ، خوندم الهی که حاجت روا بشن  ممنونم از تاپیک زیباتون و دعوتتون 🙏  التما ...

سلام عزیزم، سپاس از لطفتون🙏سلامت باشی گلم، الهی روزی سرشار از آرامش الهی در پیش رو داشته باشی🌹💚🌹💚

عزیزم خوندم..

انشاءالله که هردوتا کاربر عزیز حاجتروا بشن و بحق آبروی حضرت فاطمه گره مشکلات زندگیشون یکی پس از دیگری باز بشه🙏🙏

انشاءالله منم مثه بقیه حاجتروا میشم و مشکلات زندگیم بزودی تموم میشن🥺

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

التماس دعا ♥️♥️♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2790
2778
2791
2779
2792