2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 104 پست
سلام عزیزم.دیگه منو توی تاپیک قرآن تگ نمیکنی😢ممنون میشم تگم کنی😘

خواهرجونم.. شرمندتم، 🙏🙏🙏بروی چشم🙏🌿💙💕💗

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
میشه لطفا امروز اسم منم تو تاپیک بیارید؟

باشه خواهر جونم💕💙🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از شما و همه دوستان عزیز که دعاهاشون رو شامل حالم کردن. الهی که همشون در سایه الطاف الهی خوشب ...

عزیزدلمی 💚🌸💚الهی همیشه حال دلت خوب باشه و به همه آرزوهای قشنگت برسی🙏💙💕💙💕

فدات بشم خواهر عزیزم.همیشه انرژی فوق العاده خوبی از نوشته هات میگیرم.الهی به حق این شب عزیز  آق ...

این علاقه و دریافت انرژی دوطرفست... ستاره زیبا🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚

سلام خوندم @newsha_          نیوش چی شده خدا بد نده

هققققق زری حالم خعلی بده برام دعا کن 

مامانم قبلا سرطان داشت ی یک سالی بود دیگه چیزیش نبود بعد الان دوباره گفتن باید کل رحمشو دربیاره یعنی بازم اون روزا برام تکرار میشه😭

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
سلام عزیزدل وقت بخیر خوبی خواهری... خسته نباشی نازارکم... 💖💛💕🌹🙏ممنونم بابت تاپیک بسیار عالی... ...

سلام جیران جانم یک دنیا ممنون ازت منو حسابی مدیون خودت کردی انشاالله بتونم جبران کنم😭💚💗

ممنون عزیزم الحمدالله خوبم خداروشکر 

خودتون خوبین؟

امیدوارم هرچی رو ک ب صلاحته خدا ب قلب مهربونت بده جیران بانو🥺😭💚😘😍

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
برای منم دعا کن لطفا دعا کن مادر شم بزودی صبرم سر اومد

ان شاءالله و بحق این روز عزیز بزودی زود مامان بشی🌿🙏بروی چشم گلم🙏🌿

هققققق زری حالم خعلی بده برام دعا کن  مامانم قبلا سرطان داشت ی یک سالی بود دیگه چیزیش نبود بعد ...

آخ عزیزم که چقد ناراحت شدم...🥺😭

فدات بشم اگه واقعا دکتر تشخیص داده که رحمتشون باید تخلیه بشه... اینجوری بهتر... چون با وجود رحم احتمال پخش شدن این سلول لعنتی خیلی زیاد اما با در آوردن رحم... دیگه نمیتونه جولان بده و مادر جان ازشرش راحت میشه..  زنموی همسرم 35 سالشونه و دکتر برای ایشون هم همین تشخیص داد و برداشتند رحم. و خداروشکر الان عالین... فقط بهت بگم دختر ناز و قشنگ که خیلی باید هوای مامان جان داشته باشی و بعدشم بیشتر، چون بعد این عمل نباید کار کنندو هرچه استراحت‌ ن بیشتر باشه زودتر خوب میشن. 

تا میتونی به مامان جان روحیه بده... 

منم هزار صلوات برای سلامتی و زود خوب شدن مامان جان هدیه میکنم به امام رضا(ع)، الهی زود زود و معجزه وار مامان جان خوب بشن🙏🙏🙏

ان شاءالله ممنونم از محبتتون انشالله حاجت رواشین

🙏🙏

سلام جیران جانم یک دنیا ممنون ازت منو حسابی مدیون خودت کردی انشاالله بتونم جبران کنم😭💚💗 ممن ...

سلام ب روی ماهت نازنینم الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم.... ممنونم گلم خداروشکر 

نگو این حرف رو قربونت برم 

خواهش میکنم خواهری کاری نکردم هناسکم انجام وظيفه بود ... 💚❤️🍃🌸🙏💕🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      @ ...

سلام عزیزم 😃😘حتما ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

2790
2778
2791
2779
2792