2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید.

30 بازدید | 4 پست

من از امام رضا دوتا حاجت دارم..الان پیش زمینه یکیش داره یه جورایی فراهم میشه..فردا هم ولادت ایشون هست...به دلم‌افتاده کاپ کیک درست کنم بدم به بچه ها در و همسایه ها..خوبه؟..

یانه...

فقط نمیدونم چطوری به مامانم بگم که قبول کنه

خوبع . قبول باشه . 

صداقت همیشه بهترین گزینه است .اگه نتونستی خودت درست کنی از بیرون بگیر . بسته بندی کن

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

عزیزم اگه مامانت موافقت کرد کاپ کیک هاتو ببر واسه بچه های کار. اونا طفلی ها از اینچیزا گیرشون نمیاد و از بس تو خیابونن همش گرسنه میشن. البته فقط یک پیشنهاده و همون برای بچه های دور و اطراف و همسایه هم خیلی کار قشنگی هست. 

راجب موافقت کردن مامانت, ببین همه چی بار اولش سخته و بعدش عادی میشه. بگو نذر کردم باید انجام بدم

قبول باشه😍💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه مامانت موافقت کرد کاپ کیک هاتو ببر واسه بچه های کار. اونا طفلی ها از اینچیزا گیرشون نمیاد ...

کودک کار والا از اینجا دورن اینورا نمی بینم وگرنه عاشق کمک کردن بهشونم...ولی پیشنهاد خوبی بود❤