2777
2789
عنوان

پیشنهاد

78 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها ی پیشنهاد می خوام بدم و یک پیشنهاد هم میخوام بگیرم ازتون😁😅

پیشنهاد من اینه که فردا شب که ولادت امام رضا جانمون هست بیایم برای رضایت خداوند واسه همسایه هامون کیک با کاپ کیکی درست کنیم با یک تزئین جاذاب به خصوص برای اونایی که کوچولو دارن که ان شاءالله از همین بچگی طعم محبت اهل بیت علیهم السلام رو بیشتر بچشند 

و حالا لطفا بهم پیشنهاد بدید که واسه بچه هاشون همراه با کیک چی ببرم که هم خوشحالشون کنه و هم قبمتش مناسب باشه  ؟

عزیزم چه مهربون 💕

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

من تو کرونا خوراکی از دست کسی نمیخورم 

ولی پیشنهادم اینه آبمیوه و کیک از بیرون تهیه کنی با مثلا یه مداد و سر مدادی 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم لطف داری😁😘

❤😘

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
من ک فعلا وقت اینکارارو ندارم ولی اگر قراره انجام بدی لطفا ببر سر چهارراه ها بده ب بچه های کار.شکم ه ...

به این هم خیلی فکر کردم اما شرایطش رو ندارم چون پشت ماشین نمیتونم بشینم و  احتمالا کسی هم نتونه ببرتم