2777
2789
عنوان

تست pct

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قرار برم یعنی بستکی داشتی

نه هیچی نبود 

ولی دکترم گفت شاید گرفتگی کوچیک داشتی حل شد 

دوست داشتی تو امضام تاپیک خاطرات نازاییمو بخون به دردت میخوره 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

شب رابطه داشتیم دیگه دست شویی نرفتم صبح هم رفتیم بیمارستان مثل پاپ اسمیر نمونه برداشت داد ازمایشگاه ...

چه سخت من درجا بعد از نزدیکی دسشوییم میگیره حتی اگر رفته باشم 

اول دنبال بقیه چیزا باش  منم میخواستم برم یه مدت  ولی قبلش عکس رنگی رفتم  اون باعث ...

درسته این تست و وقتی باید انجام بدی ک هیچ مشکل دیگه ای نباشه مثلا من شوهرم اسپرمش کم تحرک بود این ازمایش و دادیم در صورتی ک علت ناباروری معلومه چیز دیگه است 

چه سخت من درجا بعد از نزدیکی دسشوییم میگیره حتی اگر رفته باشم 

حالا دکتر من میگفت برو دوش هم بگیر یعنی می گفت اشکال نداره ولی خوب من ریسک نکردم نرفتم حالا تو هم اگه برات سخته یکساعت دراز بکش بعد برو دست شویی

درسته این تست و وقتی باید انجام بدی ک هیچ مشکل دیگه ای نباشه مثلا من شوهرم اسپرمش کم تحرک بود این از ...

ارههه 

اول باید سونو و ازمایش داده بشه 

این ازمایش برا اونا که مشکلشون معلوم نیست چیه خوبه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اگه خواستی تست و بدی حتما اون ماه کیت تخمک گذاری بزار وقتی مثبت شد برو چون این تست خیلی مهمه ک حول و حوش تخمک گزاری باشه بعدم دقت کن عفونت نداشته باشی ک تو جواب تست تاثیر داره اگه هم شوهرت اسپرمش کم تحرکه ک اصلا انجام نده چون اسپرم وقتی تحرکش کمه نمی تونه از دهانه رحم رد بشه جواب تست بد می شه اون وقت ناراحت می شی

ارههه  اول باید سونو و ازمایش داده بشه  این ازمایش برا اونا که مشکلشون معلوم نیست چیه خو ...

منم خیلی وقته دنبالشم همه مدل آزمایش سونو رفتم فقط عکس مونده و این