2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 63 پست
مگ من گفتم کوه رو نصف میکنه یا دریا رو برام باز میکنه 😐 من گفتم اثراتش یعنی کارگشایی و محافظت. نه ک ...

والا ادمی نیستم زیاد دقت کنم ولی وقتی گردنم نیس گاهی اوقات خواب بد میبینم...و پیش اومده محفوظ شده باشم...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی همه چیز رو با شک و تردید گفتی شاید واقعا اهل این چیزا نباشن اصلا چیزی دیدی ازشون ؟

والا همش دنبال دعا و جادو هستن که کی بلده و اینکه حسم اشتب نمیکنه

کسی که دعا یاطلسم شده چزکارکنه ازبین بره کسی امتحان کرده جواب گرفته باشه

عزیزم من سرکتاب ودعا نویسم البته معجزه گر نیستم فقط یسری شرایط بلدم. 

اول سر کتاب باز کن اگر مطمعن شدی طلسمت کردن باطل کن 

خودت با سرکه پاک کن اگر نمیتونی برو پیش دعا نویس ترجیحا قرآنی باشه 

حرز امام جوادبگیراول.دوم هم توی خونت اسفند دود کن.کندرهم دود کن.زاغ هم دود کن.اگه برات مقدوره کبوترهم توخونه نگه دار.نمازاول وقت بخون.چهارقل بخون.آیه الکرسی هم زیاد بخون.سوره نور.جن.محمد زیاد بخون.کلا قرآن زیاد بخون.صدقه هم بده.وسعت رسید قربونی هم بکن.همینا دیگه ازهیچی هم نترس.پدرشوهرمن این سری رفته بودن کارت درمان بگیرن خیلی اطلاعات عجیب غریب میخواست.اینم احتمالش هست

عزیزم من سرکتاب ودعا نویسم البته معجزه گر نیستم فقط یسری شرایط بلدم.  اول سر کتاب باز کن اگر م ...

چجوری خودم وباسرکه پاک کنم؟من بلدنیستم جایی و یه نفر معرفی کرد یه خانمی و رفتم پیشش اصلا به دعانویسا نمیخورد خیلی سانتی مانتال بود تویه کافه باهام قرارگزاشت گفت مامان خاستگارت برات دعاکرده هرماهم تمدیدش میکنه برو دستشویی کن باهاش غسل بده که مامانم گفت پاشو پاشو بریم این دیوونه میوونست 

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
عزیزم من سر کتاب باز میکنم اگه خواستی میتونم کمک کنم. اگر مایلی 

سلام ... ببخشید هزینه داره ؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
چجوری خودم وباسرکه پاک کنم؟من بلدنیستم جایی و یه نفر معرفی کرد یه خانمی و رفتم پیشش اصلا به دعانویسا ...

🙄این دیگه چه مدلشه؟ 

اگه سرکتاب گفت خونت طلسم کردن تو یه ظرف آب پاش ی سرکه بزار به گوشه خونت اسپری کن

اگه گف خودتو طلسم کردن تو سالاد بریز یه چن روزی که به خوردت بدی 

+سوره جن بخون 

آیت الکرسی هم یا بنویس یا بخر بزار یه جایی تو خونت یا تو کیفت انشاللا در امان باشی

🙄این دیگه چه مدلشه؟  اگه سرکتاب گفت خونت طلسم کردن تو یه ظرف آب پاش ی سرکه بزار به گوشه خونت ...

ممنون 😊🙏

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤