2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 63 پست
حرز چی

یه جور محافظ قرآنیه

هم رو مس مینویسن

هم نقره

هم کاغذ

باید بگردی یه دعا نویس واقعی و مومن رو پیدا کنی برات بنویسه

تو گوگلم هست خودت می تونی بعضیاشو انجام بدی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
من الان دارم و گردنمه.باید حتما یا تو پوست اهو باشه یا نقره.باید از جای معتبر سفارش بدین.واس شد۳۰۰یک ...

میگن حرز جتما باید به بازو بسته بشه وگرنه اثرش کم میشه. اثرشو تو زندگیت دیدی؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور محافظ قرآنیه هم رو مس مینویسن هم نقره هم کاغذ باید بگردی یه دعا نویس واقعی و مومن رو پیدا ...

پیش دعا نویس نرو...دعا نویسا همشون طلسم نویسن و با اجنه کار میکننن

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
پیش دعا نویس نرو...دعا نویسا همشون طلسم نویسن و با اجنه کار میکننن

من خیلی سر درنمیارم

پس پیش کی بره ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
اوووه پس ترشیده‌‌...چرارازدواح نکرده؟حسادت نمیکنه ب زندکیت؟

بهتر که مجرده

کیف دنیارو کرده

میگن حرز جتما باید به بازو بسته بشه وگرنه اثرش کم میشه. اثرشو تو زندگیت دیدی؟ 

خیلی جاها برام خوب بوده‌بعدشم توقع معجزهههه نداشته باش...فقط بهش اعتقاد داشته باش.نمیاد یک کوهو نصف کنه ک

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
من خیلی سر درنمیارم پس پیش کی بره ؟

من رفتم تو گوگل سرچ کردم و از یک پیجی خریدم ک طلاب مینوشتنش...ولی ی سزی جاها دیدم مثل بازار دستبندو انگشتر عتیق مشهد هستا....اونجور جاها هم داره...و اداب خاصی هم داره

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
خیلی جاها برام خوب بوده‌بعدشم توقع معجزهههه نداشته باش...فقط بهش اعتقاد داشته باش.نمیاد یک کوهو نصف ...

مگ من گفتم کوه رو نصف میکنه یا دریا رو برام باز میکنه 😐 من گفتم اثراتش یعنی کارگشایی و محافظت. نه که ماه رو برام بیاره ک 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

اسی همه چیز رو با شک و تردید گفتی

شاید واقعا اهل این چیزا نباشن

اصلا چیزی دیدی ازشون ؟