2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

178 بازدید | 19 پست

۵ساله ازدواج کردم بچه دار نشدم اقداممم.قبلا دو سال قبل به سقط ۶ماهه داشتم خیلی نگرانم ۳۴سالمه چاقم دکتر گفت فعلا مشکلی نیس

به خدا اعتماد کن...  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ورزش کن... برنامه بریز برا خودت... یخورده بیرون برو خودتو سرگزم کن.. درمانتم انجام بده

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

ببین نمیدونم کدوم شهری اما یه دکترس ک من خیلی شنیدم این مشکل رو رفع کرده

توو کرج هست و تحصیلکرده امریکاس ،اسمش رو گوگل کن رزومش بالا میاد 

خودم ک واس کارا دیگ رفتم ،بچشمم دیدم از اهواز و شمال میان

محمد محتسبی ،فوق تخصص زنان و زایمان از امریکا،سنشم بالاس ،و خانوم کنارش هست ،فک نکن چون مرد هست نرم.

شمارشو از گوگل درار ،ز بزن معمولا سه ماه بعد وقت میده

یه عطار هم بود ک خدا رحمتش کنه این تایم کرونا سکته کرد ،وگرن اونم شنیدم البت استاد دانشگاه بود .شانستو امتحان کن.بخدا منم بیمارشم و اون اصا نیاز ب تبلیغ نداره.اما اینم بدون هنرپیشها ۴۰ سالگی باردار شدن توم میتونی اروم باش و توکلل ب خدا ....الهام حمیدی ۳۹ سالگی باردار شد

سعی کن خودتو لاغر کنی ،حتما همزمان با متخصص زنان خوب و حاذق پیش یه دکتر طب سنتی هم برو مخصوصا نخوردن سردیجات و انجام بادکش گرم از رحم و تخمدان،چله سوره یس نذر کن،تا چهل روز هرروز سوره یس رو بخون به یه سیب و اونو دوتایی میل کنید،اقدامت هم درست و اصولی باشه و نکاتشو رعایت کن،خدا خیلی لزرگه فقط یه بچه ی ناز سالم رو کنارت تصور کن خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه🤲🏻🤲🏻الهی آمین