2777
2789
عنوان

باطل جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم

عزیزم چیشد برا شما جواب داد ؟؟

دو دلم منم بزنگم ب اون شماره یا نه😟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیشد برا شما جواب داد ؟؟ دو دلم منم بزنگم ب اون شماره یا نه😟

ببینو من استارتر این تاپیکم ولی با یه کاربری دیگه، این اقا مشکلمو حل کرد الان دباره واتس آپ میخوام باهاش صحبت کنم در دسترس نیست

بین فکر نکنم کسی مثل من این چیزادو خرافات میدونست به پیشنهاد یکی از دوستانم که همسایمون بود و اوضاع زندگیم رو دید بهم پیشنهاد میداد هی ولی زیر بار نمیرفتم رزق و روزی شوهرم که با پول بازی میکرد بسته شد اخلاق شوهرم سرد شد عصبی میشد و کلی بدبختی دیگه اخر سر گفتم بزار امتحان کنم زنگ زدم اهواز بود واسم کتاب باز کرد رایگان بعد طلسم نوشت هزینش رو البته گرفت پست کرد و معجزه رو واقعا دیدم فکر کردم شاید شانسی اوضاع درست شد خواهرم برادرم دوستایه باشگاهم تماس گرفتن و جواب گرفتن اسمش صید رسوله موکل قوی داره و واقعا زندگیم رو مدیونشم ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵     doa.telesm_sobi1 اینم پیجش برین فقط نظرات رو بخونید و بهترین طلسم و دعا نویس یهودی و صبی  اهوازی هستند و خییییلی وارد گول این کلاهبردارهارو نخورید

سلام دوستان 

من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت همسرم آخر فشاری آورد که ناچار شدم اتفاقی یکی یه شماره یه ارمنی رو بهم داد که طلسم یهودی و صبی انجام میده ،و معجزه رو تو کار این مرد دیدم  . اسمش مارتیک هست اینم شمارش ۰9394329408 هر کس تماس گرفت بگین خانوم تهرانی معرفی کرده تو اهواز هست حضوری هم میتونید برید ولی برایه من و چند تا از دوستان ارسال کردن با پست ،اگر مشکل داری چشم بسته زنگ بزن مشکلت قول میدم حل میشه و فقط دعام کنید،چون خودم زندگیم رو یکی نجات داد خواستم مشکلات اونایی که عین من هستن هم حل بشه 

اول باطل میکنه بعد کاراتونو دونه دونه انجام میده و تا آخر پیگیره

مارتیک09394329408 طلسم و دعا صبی و یهودی انجام میده