2777
2789
عنوان

باطل جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 39 پست
عزیزم من پارسال گرفتم حدود 1تومن هزینه شد برام بله تا موقعی که اون طلسم داخل قبرستون باشه هست

عزیزم حتی اگه یکی بره باطل کنه چی؟ لطفا شماره‌ی اون طرفو که از کارش نتهیجه دیدی بهم بده

عزیزم حتی اگه یکی بره باطل کنه چی؟ لطفا شماره‌ی اون طرفو که از کارش نتهیجه دیدی بهم بده

این طلسمارو باید یکی موکل داره باطل کنه که موکله بتونه از اونجایی که طلسم خاک شده درش بیاره. 09034690842اینه انشاالله که جوابگوتون باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این خانومی که شما پیشش طلسم انجام دادی جانِ خودت ازش راضی بودی؟ چون یکی از دوستام داره براش پو ...

عزیزم آره من حدود 8ماه پیش هم ازش یه دعا گرفتم حتی یه دوستام شوهرش با یه دختری یکسالی بود رفته بود زندگی میکرد تحت هیچ شرایطی از دختره سرد نشد با دعا بستیمش نسبت به اون دختر نفرتی پیدا کرد که به ماه نخورده از هم جدا شدن. 

عزیزم آره من حدود 8ماه پیش هم ازش یه دعا گرفتم حتی یه دوستام شوهرش با یه دختری یکسالی بود رفته بود ز ...

خوب کاری کرد ادم باید برای زندگیش بجنگه، من فقط نگرانم موقت کار کنه تا همیشه نباشه

عزیزم آره من حدود 8ماه پیش هم ازش یه دعا گرفتم حتی یه دوستام شوهرش با یه دختری یکسالی بود رفته بود ز ...

خودش گفت جریان این چال کردنو ایناهم خودم انجام میدم برات فیلم میفرستم چون ما شهرستانیم