2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

831 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد اکو و نوار قلب دادم و نرمال بودن اما کلا یوقتایی تپش قلبم خیلی میره بالا.

مثلا یبار داخل اسانسور گیر افتاده بودیم بعد با ۲ تا از دوستام بودم، اونوقت من توی اسانسور احساس کردم انقدر تپش قلبم رفته بالا که داره حالت غش بهم دست میده

یا مثلا چند روز پیش جلوی درب ساختمونمون یه دعوای شدیدی شده بود و من دیدم صدای داد و هوار میاد ، رفتم از پنجره نگاه کنم و همونموقع تپش قلبم رفت بالا و اصلا یه لحظه احساس کردم قلبم به زور داره میزنه.

یبار دیگه هم چند وقت پیش سر یه موضوعی ، شدیدا استرس گرفته بودم و قلبم تا ۱۶۰ تا اینا زد و کارم به اکسیژن رسید.

بعد وقتی هم که اینطوری میشم ، قرص پروپرانولول هم میخورم اما گاهی اصلا فایده نداره.

دوستان کسی بوده اینطوری باشه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوری ام... استرسی شدید.. خیلی بد. کف دستامم خیس میشع حتی😭😭😭

صدای قلبمو میشنوم. ولی دکتر هم نرفتم. رفتم از عطاری دمنوش گرفتم کمی بهترم وقتی میخورم. ولی خوب خوب نشدم

من ،جدیدا یهو از خواب میپرم  با تپش قلب شدید ،اصلا هم خواب بد نمیبینما  یهویی با تپش قلب & ...

اتفاقا منم خودم اینطور میشم

مثلا از خواب میپرم بعد یهو انقدر تپش قلبم میره بالا که میخوام داد بزنم دیگه

گلم شما مشکل قلبی ندارین؟

اتفاقا منم خودم اینطور میشم مثلا از خواب میپرم بعد یهو انقدر تپش قلبم میره بالا که میخوام داد بزنم ...

دکتر چی‌گفت بهتون. 

من یکم مشکل قلبی دارم در همه حالات ضربان قلبم بالای ۱۲۰میره اگر فعالیت یا استرس باشه که دیگه خیلی بیشتر از این حرفا میشه. 

اون موقع که رفت ۱۶۰استرس مهمی داشتی؟؟اگر خیلی استرس شدیدی بوده خیلی خودت نگران نکن احتمالا عصبیه. با دکتر مشورت کن 

منم همینجوری ام... استرسی شدید.. خیلی بد. کف دستامم خیس میشع حتی😭😭😭 صدای قلبمو میشنوم. ولی دک ...

گلم چه دم نوشی میخورید؟

گل گاو زبان و بابونه و اینارو من خودمم امتحان کردم

دکتر چی‌گفت بهتون.   من یکم مشکل قلبی دارم در همه حالات ضربان قلبم بالای ۱۲۰میره اگر فعال ...

دکتر یبار به من گفت شما خیلی بد به استرس و این چیزا عکس العمل نشون میدی

ینی گفت هر جور شده خودتو کنترل کن

بله اونموقع استرس شدیدی بهم وارد شده بود

گلم چه دم نوشی میخورید؟ گل گاو زبان و بابونه و اینارو من خودمم امتحان کردم

آره همین گل گاو زبون.. بابونه. سنبل طیب. بهار نارنج. به لیمو. و 3 تا چیز دیگه که اسمشونو بلد نیستم.. خود عطاری قاطی کرد داد

اتفاقا منم خودم اینطور میشم مثلا از خواب میپرم بعد یهو انقدر تپش قلبم میره بالا که میخوام داد بزنم ...

بعضی دکترا میگن چیزی نیس  ،ولی یکیشون گفت احتمالا یکی از اون رگ های کوچیک قلبت گرفته ،یکی دیگه گفت از استرسه ،اخرش رفتم طب سنتی گفت سردی قلب داری ،از اینجور چیزا ولی اونم گفت احتمالا یکی از رگ های قلبت گرفته .کلا من یه موجود فوی العاده استرسی  ام. یه چیزی میگم شاید خنده ات بگیره ولی من جدیدا سعی میکنم اون لحظه ای  که استرس میگیرم و دچار تپش قلب میشم برا چند قانیه چشامو میبندمو تمرکز میکنم باور میکنی قلبم بی قرص و دارو اروم  میشه 

بعضی دکترا میگن چیزی نیس  ،ولی یکیشون گفت احتمالا یکی از اون رگ های کوچیک قلبت گرفته ،یکی دیگه ...

ولی فکر نکنم از گرفتگی رگ باشه

اخه من خودمم دقیقا مثل شمام ولی بعید میدونم رگ قلبم گرفته باشه

همون از استرسه برای ما

من خودم وقتی خیلی تپش قلبم میره بالا ، باید از اون شرایط بیام بیرون وگرنه همینطور تپشم ادامه دار میشه.